24. lokakuuta 2023

Peli: Resident Evil 2 randomizer

Olen viime aikoina katsellut paljon Resident Evil randomizer striimejä, ne ovat aivan älyttömän hauskoja. Ja koska sekä tuon Biorandin randomizerin että ne Resident Evil-pelit 1, 2 ja 3 voi ladata ilmaiseksi niin olihan sitä pakko itsekin kokeilla. 


En edes muista miten monta vuotta siitä on kun olen viimeksi pelannut rakastamaani alkuperäistä RE2-peliä, tai ylipäänsä pelannut mitään peliä tietokoneella. Lievästi sanottuna oli pieniä ongelmia kontrollien kanssa, vaikka pelasinkin PS5-ohjaimella. 

 

Valitsin Clairen A-skenaarion ja sain pelattavaksi hahmoksi Nemesiksen, jolla ei kovin montaa erilaista vuorosanaa ole. 

 

Kun kaksi läskiä kohtasi niin kumpikin jäi jumiin.

 



Sherryn kamalana kohtalona oli olla Marvin.

 


I have a bad feeling about this...




Claire sen sijaan päivysti sekä Leonina että Sherrynä. Claire oli ollut kovasti huolissaan Nemesiksestä ja oli etsinyt tätä.

 




 

Regina: What's this for?

Nemesis: STARS!


Nemesis radiopuhelimeen: ÖRR

Claire: I'm on my way


Jaken (Anetten) viimeiset sanat: Still alive? Good.


Olin luullut etten pystyisi striimaamaan tietokoneelta, tai ylipäänsä tallentamaan pelaamista. Luulin että siihen tarvitaan capture card, mutta eipä niin olekaan.

 

Yritin ensin käyttää Chromen laajennusta Screen recorder, mutta se ei löytänyt ääniä eikä siksi suostunut toimimaan. Kuulemma monella muulla on ollut sama ongelma.

 

Sitten oli pakko asentaa Streamlabs. Mutta se ei tunnista tuota RE2:aa peliksi ja niin on pakko tallentaa koko näyttöä. Ja ekalla yrityskerralla valitsin vaan tallennuksen lähteen, mutta en painanut tallennus-nappia... Ja peli näkyy tallennuksessa ikävästi vähän reunassa eikä keskellä. Puoliso väittää että tuo vois johtua resoluutiostani.

 

Ja tuossa Leonin B-skenaariossani pelattavana hahmona oli Jill, mutta valitettavasti Leonin vuorosanat olivat ihan normaalit eli ei mitään randomia. :( Noh kun Leon oli Ada ja Jill puhui Leonin äänellä niin heidän jäähyväisensä olivat ihan mielenkiintoiset.

 


Ja liian suuren osan ajasta Adankin vuorosanat olivat normaalit, vaikkakin aika moni hahmo häntä esittikin.

 



En myöskään onnistunut löytämään crankia ollenkaan, en edes siitä huoneesta jossa sen login mukaan olisi pitänyt olla. Cheattasin sen siis itselleni. En myöskään ollut löytänyt yhtä avainta ja vähän vahingossa menin debug menusta morgueen jonne sen avaimen olisi tarvinnut.

 


Jotkut väittää että randomizer ja käyttämäni arrange mode eivät sovi yhteen. Että se voisi olla syynä siihen ettei kaikki ollutkaan randomia. (EDIT: syy olikin se että olin asentanut vain RE2:n enkä RE1 ja RE3 ollenkaan, d'oh) Mutta enhän minä nyt uskaltaudu Raccoon Cityyn enää ilman rocket launcheria tai machine gunia loppumattomilla ammuksilla...


Ps. Tuossa randomizerissahan voi halutessaan myös itse valita pelattavan hahmon. Tarvitsen siis vielä vaihtoehdon jossa Adan esittäjän voi valita. Silloin saisin viimein nähdä Clairen ja Leonin rakkaustarinan... (edit: sain sen sittenkin!)

Ei kommentteja: