20. heinäkuuta 2023

Lady Ripulin Mutsijengi

Story of seasons: Pioneers of Olive Town on nimestään huolimatta Harvest Moon-peli. Minähän en koskaan päässyt toisen vuoden alkua pidemmälle Harvest Moon: A Wonderful Lifessä, koska se on niin hiton tylsä peli. Ja niin on tämäkin, vaikka se onkin yrittänyt ottaa vaikutteita Portiasta.

 


 

Kyllä tähän silti voi jäädä koukkuun, vaikka se onkin puuduttavaa samojen asioiden toistoa ja äksöniä on noin miljoona kertaa vähemmän kuin Portiassa. Mutta varoituksen sana, peli on pelkkää tylsää grindiä. Pelin viimeisen mineraalin orichalcumin saaminen on erittäin hidasta ja aluksi jopa vaikeaa, kun sitä saa ensin vain viimeisen kaivoksen alimmilta tasoilta jotka ovat täynnä sähköisiä örkkejä.

 


Aviopuolisoksi valitsin jostain syystä Damonin.

 


Ei kannata olla liian hyvissä väleissä puolison kanssa koska silloin jostain mystisesti ilmestyy lapsi.

 



Parasta pelissä on eläimet. Lehmät eli mutsit, lambit, kanat, alpakat, vuohet, puput. Annoin valkoiselle kissalle nimen Olle. Olle on niin onnellinen free range-kissa että kateeksi käy kun katselee sen kirmailua ulkoilmassa.

 



Ja sitten kun eläimiä oli 11 kpl plus Olle en vaan enää jaksanut niiden jokapäiväistä hoitamista, varsinkin kun niiden lootit ei mahtuneet enää kerralla mukaan. Ja loppua kohti alkoi olla todellisena ongelmana se ettei myyntilaatikkoon enää mahtuneet kaikki kamat jotka halusin sinä päivänä myydä.

 



Ps. OMG. (irl!!)

 



Ei kommentteja: