28. elokuuta 2021

Kipua ja toivottomuutta

Näin unta maailmanlopusta. Tai no, ihmiskunnan lopusta. Vihreinä mönjäpilvinä ympäriinsä lentäneet homeitiöt olivat tappaneet suurimman osan ihmisistä. Yksi selviytyjäryhmä aikoi eristäytyä vanhaan koulurakennukseen, ja ennen eristäytymistä aiottiin järjestää tanssiaiset lumisateessa. Välillä näytettiin toista selviytyjäryhmää jotka olivat supply runilla mutta homeparvi iski heidän kimppuunsa. Yksi heistä oli Miehen puolikkaiden näyttelijä Ryan Stiles. 

 

Nyt sanotaan että kaikki tulevat saamaan deltan. Mitään toivoa ei siis ole. Se on vain ajan kysymys. Eniten olen huolissani kissoista, kuka niitä hoitaa jos joudun sairaalaan tai kuolen. En halua että kukaan läheiseni altistuu koronalleni, that's the problem. Kissatkin voivat saada koronan ja kämppä olisi täynnä koronaa, ei tänne kukaan voisi tulla kissoja hoitamaan. 


Laaja-alaisten endokipujen lisäksi minulla on viime aikoina ollut toisenlaistakin kipua josta en tiedä mitä se on. Ja lisäksi on nivelkipuja. Olkapäät, käsivarsi, sormi, jalka, varpaat. Reumaa vai normaalia vanhenemista? Lonkka. Pandemian alkaessa lonkkakipuni loppui koska sain viimein levätä tarpeeksi. Mutta kuulemma lonkan limapussin tulehdus ei koskaan varsinaisesti parane, vaan palaa aina takaisin. Ja kuulemma endokivuista johtuva väärin käveleminen voi aiheuttaa sen.


Viime aikoina kurkku on ollut kipeä koko ajan, jo viikkoja. Rupesin miettimään voisiko se johtua siitä että tässä uudessa asunnossa sänky on ikkunan vieressä ja tuuletusaukon alla, josta näin helteiden loputtua on tuullut kylmää ilmaa suoraan päälle. Ainakin se kurkkukipu on usein alkanut/pahentunut yöllä. Reikä on nyt kiinni mutta en tiedä riittääkö se. 


Lueskelin vanhoja blogikirjotuksiani. Ihan kiva että arkielämää on täällä tallessa koska mitään en itse muista. Päädyin lukemaan vanhoja tekstejä Photobucketin vuoksi. Ensin siltä tuli sähköpostiviestejä että koska et ole loggautunut pitkään aikaan niin menetät kohta kuvasi. No loggauduin mutta silti sähköposteja tuli vaan. Tällä kertaa valittivat siitä että ilmaisella tilillä saa olla vain alle 250 kuvaa. Minulla oli yli tuhat sen yli... Aluksi kävin blogitekstejä läpi ja korvasin Photobucketin kuvia muilla. Mutta sitten vain poistin kaikki Prison Break-kuvani ja siirsin ne muualle. Nyt on alle 250 kuvaa mutta silti vaan sähköpostia tulee..

 

Rupesin haaveilemaan leivänpaahtimesta Ketoinen-karppileivän vuoksi. Tuota kuopiolaista leipää onkin tullut puputettua jostain toukokuusta asti. Ihanaa kun ei tarvitse itse tehdä aamupalaleipiään. Mutta kaikki leivänpaahtimet on tehty Kiinassa, nekin jotka maksavat yli 200 euroa. Ihme kyllä muuton yhteydessä löytyi vielä ei-kiinalainen keraaminen paistinpannu (Tefal). Jouduin uusimaan paistinpannuni koska vanha ei olisi soveltunut induktioliedelle. Good riddance, se entinen olikin jo aika... entinen.


Pitäisi vähitellen yrittää päättää mitä kissanruokaa rupeaa antamaan Latzin sijaan. Sellaista jossa on vieläkin 100 gramman pussit. Niitä ei ole montaa jäljellä. Pirkka, Whiskas, Catessy, Kitekat.

 

MTV3 on esittänyt Amazing Racen 31. kautta lauantaisin klo 21. Tänään olisi season finalen vuoro, mutta ohjelmapaikalla esitetäänkin Masked Singer ja Kaiken maailman ennätykset. Ei näin, MTV3.

Paita


Ei kommentteja: