28. marraskuuta 2020

Perjantai on peruttu ja muuta paskaa

Tuli valehdeltua heti otsikossa. Luvassa on kusta, ei paskaa (vielä?).


USA:n presidentinvaalipäivänä eli tiistaina 3.11. pudotettiin uutispommi. F13-pelin serverit suljettaisiin lopullisesti myöhemmin marraskuussa. Ja vain kolme päivää myöhemmin perjantaina ilmoitettiin että kyseinen maailmanloppupäivä olisi jo seuraavana tiistaina. Eli servereiden sulkemisesta kerrottiin lopulta vain viikkoa ennen!Se viikko meni pelatessa, ihme että terveys kesti. Mutta maailmanlopun jälkeen ei enää kestänytkään. Heti keskiviikkoiltana alkoivat kovat endokivut jotka kestivät kymmenisen päivää. Meni jo taas usko että olo vielä joskus paranisi. Kovasti haluaisin lääkäriin ja ultraan, mutta korona. Eihän minulla ole koskaan missään tutkimuksissa näkynyt mitään, mutta aina pelottaa että oireiden taakse lopulta kätkeytyy jotain vakavampaa. Ja pelottaa että iskee nyt ilmarinta tai pahempaa. Jos joutuu menemään päivystykseen hengenahdistuksen takia niin mikäköhän on diagnoosi? Sinne vaan flunssaoireisten joukkoon.

Kun kivut hellittivät hetkeksi, iski flunssanpoikanen. Jo kolmas tänä syksynä. Ihmettelen miten voin tulla jatkuvasti kipeäksi tällä eristäytymisen asteella. Olen voinut saada tartunnan suunnilleen vain hissistä/rappukäytävästä tai ruokatarvikkeiden pinnoilta. Tosin tämä viimeisin tuli varmaan eräältä idiootilta jonka oli ihan pakko saada pälättää turhasta päin naamaani kahteen eri otteeseen, ja myöhemmin kuulin tuon törpön yskivän. Mikä näitä turhan puhujia vaivaa? Aivosolujen puute kai. Näinä aikoina ei puhuta päin naamaa tuntemattomien kanssa ellei ole aivan pakko. Toisaalta tietty oma mokakin kun en näköjään kehtaa ottaa askeleita taaksepäin.

Sittenpä sängystä löytyi kissankusta, Kali ilmeisesti ollut asialla. Heti iski tietysti huoli onko sillä jotain fyysistä virtsaongelmaa, mutta ei ehkä siltä vaikuta. Saattaa olla että Kalin henkinen pissiongelma on palannut. Minkäs teet kun elämä kissa"kavereiden" kanssa on perseestä. Sitten vaan oottelemaan milloin ilmestyy taas paskaa tyynylle.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi