6. joulukuuta 2020

Vesiautomaatti kissoille

Jo kaksi Ollen sisarusta on kuollut munuaisvaivoihin, ja nyt Ollen isälläkin on diagnisoitu munuaisten vajaatoiminta. Onko näissä kissojen munuaisjutuissa siis jotain perinnöllisyyttä?

 

Kolmesta kissastani Kali juo ylivoimaisesti eniten. Erityisesti kuivaruoan syönnin jälkeen se istuu tiskialtaassa odottamassa vesihanan avausta. Olle sen sijaan vaikuttaa usein haluavan vettä mutta ei kuitenkaan sitä sitten juo.

 

Rupesin sitten haaveilemaan vesiautomaatista kissojen joululahjaksi. Mutta mikä Zooplussan vesiautomaateista on se oikea? Suurin osa on muovisia, mutta on muutama keraaminenkin ja yksi teräksinen. Arvosteluiden perusteella joissakin vesiautomaateissa on ongelmana vaikea kokoaminen, osien eriparisuus ja jopa pumpun vaikea asettelu. Ja sama tuote voi arvostelijasta riippuen olla joko äänekäs tai hiljainen. Eli ota näistä sitten selvää?

 

Cat Mate-vesiautomaatti on muovinen (BPA-vapaa), halpa, sen osat voi pestä astianpesukoneessa ja siinä on monta tasoa joilta juoda. Ja on muuten tosi hiljainen, lähes äänetön.

Parin viikon käytön jälkeen olen nähnyt vain yhden kolmesta kissastani juovan automaatista. Ja se yksi on tietysti... Kali. Eli tuli todistettua sekin että vanha kissa oppii uusia temppuja. Ja minua jostain syystä naurattaa kun Kalilla on leuka märkänä.Ps. Kalin pissiongelma ei ole ainakaan toistaiseksi jatkunut.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi