4. maaliskuuta 2018

Urheilusunnuntai

Se alkoi niin hyvin. Ennustin oikein Salpausselän mäkihyppy-kisan top 3:n. Stoch, Kraft, Eisenbichler. Ennustus perustui vain siihen miten hyvin heillä oli viikonloppu mennyt siihen asti. Juu, Eisenbichler kaatui joukkuemäessä mutta tuomarit ei huomanneet sitä ja Saksa voitti silti. Väärin voitettu.

Mutta kun päivän kohokohta lähestyi niin kaikki meni pieleen. Se jo oli tiedossa että Ruotsin TV4:n lähetys yleisurheilun halliMM-kisoista loppuu liian aikaisin. Mutta ei se mitään, suora lähetyshän on Yle Areenassa. Paskat oli. Vaikka kokeili kahdella eri selaimella niin näkyviin tuli vain joko erroria tai ei-suora lähetys naisten pitkään viestiin asti. En saanut toimimaan edes laitonta streamia.

Lopulta ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päivitellä tulossivua. Tulosten tultua nekään ei näkyneet, joten piti mennä IAAF:n sivuille asti. Josta viimein sain tietää että Belgia oli ollut pitkässä viestissä kolmas! Neljäs jäi vain sekunnin sadasosan päähän. Tällä kertaa näin päin, kun olympialaisissa Belgia jäi harmittavasti niukasti neljänneksi.

No. Kun tulin suihkusta niin Areenan suora lähetys toimikin. Tietysti. Naisten pitkän viestin palkintojenjako oli menossa. Ajattelin että jee, kohta on varmaan miesten palkintojenjako... ja se olikin sitten hyvä hetki lopettaa lähetys. Että joo. Haistakaa paska. Oishan se ollu jotain nähdä palkintojenjako ennen itse kisaa, mutta ei. Jotenkin tuntuu siltä että universumilla on jotain mun Belgia-faniutta vastaan.

Mutta sitten löysin 4 x 400 m viestin Youtubesta. Puolalaisella selostuksella. En edes ollut tajunnut että Puola voitti. Ja teki maailmanennätyksen. Tekihän Belgiakin toki maansa ennätyksen.Ei kommentteja:

Pizza-online.fi