26. maaliskuuta 2018

Elokuvia: Life, Arrival ja muita

Sisältää juonipaljastuksia otsikossa mainituista leffoista.

Viaplayn uusimman kokeilujakson lähestyessä loppuaan innostuin katsomaan muutaman leffan. Se nyt johtuu vain siitä että yhtenä päivänä laitoin vahingossa pleikkarin päälle, enkä jaksanut pelata niin rupesin kattomaan leffaa.

Resident Evil: The Final Chapter
Vihdoinkin viimeinen Alice-elokuva. Että minä vihaan sitä naista. Surullisinta on että tämän paskapökäleen vuoksi yksi ihminen menetti henkensä ja toinen kätensä.

Star Wars: Rogue One
Yllättävän huono leffa jossa ainoa odottamisen arvoinen asia oli loppu. En välittänyt hahmoista yhtään, ja varmaankin parempi niin. Parasta leffassa taisi olla Darth Vader ja vanha tuttu James Earl Jones.

Life
Hirveä leffa hirveällä lopulla, olivat ensimmäiset sanani tämän elokuvan jälkeen. Marsista löydetään elämää, mutta onko se kovin tervellistä ihmiskunnan kannalta? Minua oli jo muutenkin oksettanut koko päivän, mutta se vaan paheni kun jouduin katselemaan monta minuuttia Ryan Reynoldsin hahmon kuolemista. Siinä on kohtaus jota en saa pois mielestäni. Life on saanut paljon negatiivisia arvosteluja, mutta itse tykkäsin. Plussaa ei-onnellisesta lopusta.


Arrival
Kriitikoiden ja katsojien ylistämä, vaan ei minun. Ei voi mitään sille että Lifen jälkeen tämä leffa tuntui tosi tylsältä. Alienit saapuvat maapallolle, mutta yhteistä kieltä ei tunnu löytyvän. Sairainta on se että nainen halusi välttämättä lapsen vaikka tiesi sen kuolevan pian. Lisääntymis-itsekkyyttä huipussaan.

Passengers
Tiesin juonipaljastukset etukäteen. Kaukaista siirtokuntaa kohti matkalla oleva mies herää horroksesta 90 vuotta liian aikaisin ja on ihan yksin 5000 nukkujan keskellä, niisk. Mitä tekisit? Loppu oli mitäänsanomaton, mielestäni ensimmäisen käsikirjoituksen versio olisi ollut edes vähän parempi.

Get Out
Pienen budjetin arvostelu- ja katsojamenestys vuoden takaa, jolloin luin jo juonikuvauksen. Mustaihoinen mies lähtee tapaamaan valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempia. Tämä on niitä leffoja johon on tehty/kaavailtu erilaisia loppuja, itse olisin kai tykännyt enemmän alkuperäisestä.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi