26. helmikuuta 2018

Miksi lopetin Walking Deadin katsomisen

Aiemminkin uhkasin että en enää katso Walking Deadia, mutta se oli lähinnä toivejattelua. Nyt mitta on tullut oikeasti täyteen. Hyvin onnistuivat pilaamaan hyvän sarjan.


Sarjan kahdeksas kausi on ollut täyttä paskaa. Koko kausi on tähän mennessä sijoittunut yhteen ja samaan päivään, eli juoni etenee hitaammin kuin saippuasarjoissa. Juuri muuta ei ole kaudella näytetty kuin hidastettuja lähikuvia näyttelijöiden naamoista - edes Kauniissa ja rohkeissa ei tehdä niin.Viimeinen pisara oli Carlin kuolema ja nuoren näyttelijän Chandler Riggsin kohtelu. "Juu meillä on töitä sinulle vielä vähintään kolmeksi vuodeksi -- oops, saatkin potkut. Harmi että ehdit juuri ostaa talon kuvauspaikan läheltä ja otit välivuoden koulusta."


Carlin piti olla turvassa ja sarjan maailman tulevaisuus. On hiton säälittävää kun muuta juonenkäännettä ei enää keksitä kuin hahmojen tappaminen.


No, en ole edes katsonut kasikauden mid season finalea tai -premiereä. Ei vaan enää oikeasti kiinnosta.


Sama pätee muuten myös Emmerdaleen. Sekään sarja ei enää keksi mitään muuta tapaa saada katsojien mielenkiinto kuin tappaa ihmisiä. Kiitti mulle riitti - lopetin senkin katsomisen.


Ei kommentteja:

Pizza-online.fi