2. joulukuuta 2017

Saku Koivu on saapunut kotiin

Ja aika paljon muutakin tavaraa. Torstaina ensin Postin tyyppi toi 6 pakettia ja myöhemmin Matkahuollon muutaman lisää. Zooplus, K-rauta, Verkkokauppa.

Kauan haaveilin Vallilan Ysiviis-matosta ja nyt tilasin sen tarjouksesta. Harmi vaan että haluamaani Iltalento-kappaa ei ollut varastossa sinisenä.


Jotain jouluisiakin juttuja... Kissat ovat pudottaneet kynttelikön vasta kerran.


Tänä vuonna joulukalenterini on English Tea Shopin teejoulukalenteri. Onneksi tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta niin sain näteimmän (sinisen) version, Sokoksella oli vain yhtä epäkivaa mallia jäljellä.


Kissat saivat kaksi uutta raapimispuuta, kun pari vanhaa vähän kärsi muutossa.Miksi posti oli uudelleenohjannut minulle osoitetun postin miehelleni? Näin oli käynyt Yhteishyvälle ja huutis-ostokselleni. Kas kummaa että Endometrioosiyhdistyksen lehti oli mystisesti pysynyt minun postinani. (lähettävät sen häveliäästi kirjekuoressa, on muka niiiin noloa sairastaa endometrioosia)

Mikähän menee seuraavaksi pieleen? K-rauta lähetti vääränkokoisen kenkätelineen, ja se pitää palauttaa. Onnistuu hyvin autottomalta ihmiseltä. Jyskistä tilattu lasinen sohvapöytä onkin pelkkää lasimurskaa. 23 kiloa ja en tiedä mahtuisiko edes henkilöautoon, eli palautus onnistuu tosi hyvin. Ei vituta yhtään. Varsinkin kun pelottaa että joku lasinsiru eksyy kissojen tassuun tai massuun.


Ei kommentteja: