7. joulukuuta 2017

Saku Koivu linnassa

Itsenäisyyspäivä alkoi ikävästi kun Suomi 100-tekstiviesti saapui jo ennen yhtätoista aamulla ja herätti siis törkeästi. Ihmettelin että mikä viesti oikein voi tulla itsenäisyyspäivän aamuna. Olin edellisenä päivänä rekisteröitynyt Kuopion Veden häiriöpalveluun, ja pelkäsin että nyt sieltä tuli heti viesti että vesi on poikki.

No heti yhdentoista jälkeen alkoi ohjelma MM Jääkiekko 1995: Vielä kerran. Olikin rankkaa kun piti yrittää ruokkia kissat sen aikana. Itselleni tein juhla-aamupalaksi vhh-letun mansikoilla ja kermavaahdolla.

Kuopio oli saanut kunnian järjestää itsenäisyyspäivän valtakunnallisen paraatin, ja se katsottiin tietysti suorana Areenasta. Itselleni paraatin kohokohta oli heti alussa se kun Hornetit muodostivat luvun 100 taivaalle. Mielestäni se olisi pitänyt jättää viimeiseksi.Kun Linnan juhlat alkoivat pelasin välillä katselun lomassa kenties maailman parasta peliä LA Noire. Se ilmestyi jokin aika sitten myös PS4:lle ja sain sen aikaiseksi joululahjaksi. Piti epätoivoisesti yrittää etsiä toiseksi viimeistä autoa. Meinasin siksi kokonaan missata juhlien kohokohdan. Juuri kun Giggeli puhui siitä miten Saku Koivu ei ole saanut kutsua linnaan kukapa ilmestyi ruutuun? Oli jo ehtinyt kätellä. En tosiaankaan tiennyt että Saku olisi linnassa.
Myöhemmin illalla sanoin ääneen että saisi olla se Sakun haastattelu pian että ehtisin suihkuun ennen ilotulitusta. No siitä meni minuutti tai kaksi kun Sakun haastattelu oli jo menossa.

Lähetys juhlista päättyi upeasti ilotulitukseen ja Finlandiaan.Saku Koivu saapui Linnaan häikäisevän puolisonsa kanssa
Saku ja Hanna Koivu edustivat Linnassa tyylikkäinä
Linnan tyylikkäimmät miehet

Ei kommentteja: