6. helmikuuta 2017

Ei haastatella työtöntä tänäkään vuonna

Työkkärin piti haastatella tänä vuonna kaikki työttömät kolmen kuukauden välein. Työnhaun viimeisenä voimassaolopäivänä odottelin koko ajan että milloinka se puhelin pirisee. No eipä pirissyt. Minua ei siis haastateltu, ei livenä eikä edes puhelimitse. Kuten aina ennenkin päivämäärä työkkärin omilla sivuilla oli vain taas mystisesti siirtynyt puoli vuotta eteenpäin. Puoli vuotta, ei edes kolme kuukautta. Mikään ei ole siis kohdallani muuttunut. Ainakaan vielä.


Oli pakko tilata uusi matto keittiöön. En muuten edes harrastaisi mattoja mutta kun ne ehkä hiukan suojaavat parkettilattioita kissoilta. Tilasin Sotkan nettikaupasta Vallilan tarjousmaton. Hiukan harmitti kun myöhemmin huomasin että olisin saanut saman maton Vallilan omasta nettikaupasta yhteensä 7 euroa halvemmalla. Lähes 60 euroa (postikuluineen) matosta on aivan liikaa, mutta eipä halvempaakaan oikean kokoista ollut missään.

Sotkan nettikauppa on muuten aika perseestä. Kun laittaa hakuehtoihin että näytä vain verkkokaupassa olevat tuotteet, niin silti hakutuloksista 90% on tuotteita joita ei "tällä hetkellä" myydä nettikaupassa. Olisin nimittäin tilannut toisenkin maton jos olisi saanut, mutta ei sitten.

Ulkoa kuului piip piip ja minulla kesti hiukan aikaa tajuta että eihän se voi tarkoittaa mitään muuta kuin pakettia minulle. Jostain kumman syystä kukaan muu tässä talossa ei koskaan tilaa mitään kotiinkuljetuksella.


Ei kommentteja:

Pizza-online.fi