26. joulukuuta 2016

Semmonen joulu se

Jo aatonaattona voitin Veikkauksen joulukalenterista 5 euroa! Jouluaattona kun oltiin Siilinjärvellä oli Kuopiossa susidraamaa. Joulu meni lähinnä nukkuessa. Joulupäivänä heräsin jo puoliltapäivin, ja vasta kolme tuntia myöhemmin piti ruveta päiväunille kun väsytti niin hitosti.


Kissatkin saivat lahoja lahjoja. Jokaiselle kolmelle oma karkkikepin näköinen kissanminttulelu, ja lisäksi laivalta ostettu yhteinen lelukeppi.L'Occitanen joulukalenterin viimeisestä luukusta tuli hirveän hajuinen hajuvesi. Ja jouluaattoaamun kunniaksi kokeilin L'Occitanen hilettä sisältävää kosteusvoidetta, hirveä haju siinäkin. Onko L'Occitanen tuotteiden tuoksuista päättävä ihminen todella täysin hajuaistiton? What were you thinking? Miksi L'Occitane luulee että ihmiset tykkäävät hyönteismyrkyn ja partaveden tuoksuisista tuotteista? Tai ehkä ne tykkääkin, mutta minä en. Päätelmä: En ole ihminen.

Tapsan tanssien kunniaksi imuri hajosi. Olen jo vuosia haaveillut paremmasta imurista, ja nyt saan siis sellaisen ihan luvan kanssa. Alennusmyynnitkin olisivat sopivasti mutta paskat imureista on mitään alennuksia.

Ei kommentteja: