13. elokuuta 2016

Ei taas, Prison Break

En olekaan valittanut tästä aiheesta aikaisemmin, en. Mutta kun on aivan pako pakko.

Nythän on muotia tehä lissee jaksoja ja kausia vanhoihin tv-sarjoihin. Valitettavasti Prison Break on myös tällä listalla. Ja eniten valitettavasti se oli Michael Scofieldin esittäjän Wentworth Millerin idea. Went, olen niin pettynyt sinuun.

En tajua miksi olen ainut Prison Break-fani maailmassa jonka mielestä tämän sarjan uudelleenherättely henkiin on erittäin huono idea.

Nykyään 99% tv-sarjoista pitkitetään loputtomasti kunnes sarjan alkuperäisestä loistosta ole jäljellä kuin kasa oksennettua paskaa. Ainut sarja joka ei kai tehnyt niin on Breaking Bad.

Prison Break huononi kausi kaudelta koska sen idea oli alunperinkin sopiva vain minisarjaan. Ei siitä voi tehdä pitkää sarjaa. Paitsi että valitettavasti tekivät ja tekevät.

Pahinta on se että kuolema ei ole kuolema Prison Breakissa. Sara menetti todistetusti päänsä, mutta palasi takaisin hengissä. Aivokasvaimen vuoksi jo valmiiksi kuolemaantuomittu Michael sähköiskutti itsensä kuoliaaksi, haudattiin... Mutta vuosikausia myöhemmin hän onkin elossa jemeniläisessä vankilassa. Ei sitten viitsinyt kertoa pojalleen, vaimolleen ja veljelleen että on hengissä. Tosi uskottavaa.

Näillä näkymin en aio katsoa Prison Breakin uusia jaksoja, vaikka olisinkin vielä hengissä kun ne alkavat keväällä 2017. Klassikoiden raiskaus vituttaa aina niin paljon etten kestä.

Ei kommentteja: