12. heinäkuuta 2016

Penkkiurheilijan painajainen

Tuntee taas pudonneensa ihan tyhjän päälle kun jalkapallon ja yleisurheilun EM-kisat loppuivat. Ja olympialaiset alkavat vasta elokuussa... En voi väittää kannattaneeni jalkapallossa mitään joukkuetta. Tärkeintä minulle oli että Ruotsi ja Ronaldo luuseroivat. Noh, se toteutui... osittain. Toki Islannin yllätystä oli kiva todistaa.


Fantasy footballissa en pärjännyt ollenkaan, sijoitukseni oli miljoonan huonommalla puolella. Mitäs valitsin joukkueeni täyteen pelkkiä luusereita? Onneksi en sentään valinnut maalivahdiksi Casillasia, en tiennyt että hän on jo liian vanha päästäkseen pelaamaan. Ei se tosin Buffonia haitannut... joka on minun ikäiseni, eli eläkeiässä.


Törkyhintaisen Hairlekiini-kampaamoreissun jälkeen kävin pitkästä aikaa kirpparilla. Ensimmäistä kertaa alennuin sovittamaan siellä vaatteita. Neljistä housuista kolmet jäivät kiinni heti pohkeeseen. Että minä vihaan tätä nykyajan pillifarkku-muotia. Hitto parissa niistä housuista olisi ollut jopa joustovyötäröt. No ostin ne ainot farkut (4€) jotka mahtuivat jalkaan, kun niiden vyötäröön mahtui hyvin jopa endomahakin.

Haisulipaidasta ei enää paitaa tullut. Olen viime aikoina harmitellut sitä kun ei ole enää sopivaa yläosaa monen mustasävyisen hameeni kaveriksi. Aiemmin käyttämäni musta toppi kun on liian lyhyt ja kireä endomassulle. Nyt ostin Citypörssistä eurolla mustan topin, joka edustaa vihaamaani säkkimuotia. Ainakin joitakin vuosia sitten nuorisomuotia olivat säkkimäisen leveät yläosat laihoillakin. Hyi. Noh mahtuisinpa tuohon säkkiin vielä 200-kiloisenakin. Silti etsinnän pitää jatkua.

Elokuva Die Hard 3 on suosikkini, ja olen vuosia halunnut ostaa sen dvd:llä. Nyt se tarttui mukaan kirpparilta. Liian kallishan se oli, neljä euroa. Ihan kivoja ekstroja, tosin vaihtoehtoisen lopun olin katsonut jostain jo aikaisemmin. En taida silti vielä uskaltaa luopua vhs-versiosta. Tuossa dvd:ssä kun on jotain vikaa, parissa kohtaa leffa hyppäsi muutaman minuutin eteenpäin. Sen siitä saa kun ostaa kirpparilta.

Ei kommentteja: