26. heinäkuuta 2016

Köyhän shoppailua

Pitkästä aikaa tuli tehtyä se rankka reissu Konttiin ja muualle. Tällä kertaa aikaa ei mennyt kuin neljä ja puoli tuntia, joskus on mennyt kuusikin. Kontti - Jysk - kirpparilla.fi - Tokmanni - Prisma.

Kontista löytyi yksi Tess Gerritsenin kirja joka minulla on lukematta, Kaksoisolento. Harmittaa sillä siellä olisi ollut toinenkin lukematon, mutta kun en muista kirjalistaa kokonaan ulkoa. Noita joitakin Gerritsenin kirjojahan ei ole ollenkaan pääkirjastolla, joten niiden saaminen luettavaksi olisi vähän hankalampaa.

Ostin myös dvd-elokuvan Last Action Hero, eli vhs-version vois kait sitten heittää roskiin. Vhs-kasetteja kun eivät kuulemma enää halua lahjoituksena minnekään, eli ihan turha on niitä Konttiinkaan raahata. Paitsi että jotkut vhs-nauhat ovat muka tosi arvokkaita.

Kirpparilta mukaan tarttui dvd-leffa Knowing - Tieto. Ja halvin/uusin PS3:n NHL-peli mikä löytyi,  NHL13 3,50 eurolla. (ja kriteerinähän oli myös se että pelaajissa on vielä Saku Koivu) Löytyi myös kiinnostavalta vaikuttava kirja How to talk to your cat, hintaa peräti 25 senttiä.


Sää suosi. Kun istuttiin bussissa iski kamala rankkasade, mutta se onneksi laantui siihen mennessä kun piti ulos mennä.

Ei kommentteja: