11. lokakuuta 2012

Zooplus: DHL vai DPD?

Zooplussalle on jokin aika sitten tullut toinenkin toimitustapa-vaihtoehto DHL:n lisäksi eli DPD. DHL:n toimituksethan Suomessa hoitaa Itella, ja he tekevät vain yhden toimistusyrityksen eivätkä soittele. Kun tilasin Clas Ohlsonilta paketin toimitti juuri DPD. He tekevät kolme eri toimitusyritystä, ja soittavat jos ovea ei avata. Ja heille voi soittaa sopiakseen toimitusajasta, tai sen voi tehdä netissä. (tosin minulla se ei onnistunut) Kun ensimmäinen toimitusyritys epäonnistui paketti oli seuraavana päivänä automaattisesti iltatoimituksessa.

Tästä rohkaistuneena valitsin tällä kertaa Zooplus-toimitustavakseni DPD:n. Tein yhtä aikaa kaksi eri tilausta, toisen kansainväliseltä puolelta ja toisen Suomi-puolelta. Yhteensä tilauksiin tuli neljä eri pakettia. (tajusin vasta tilattuani että eihän Zooplussan tiedoissani edes ole puhelinnumeroani..)

Kun olen käyttänyt toimitustapana DHL:ää paketit ovat tulleet yleensä kaikki perjantaisin kun olen tehnyt tilauksen edellisenä viikonloppuna. Nyt DPD yllätti ja ensimmäinen paketti tuli jo torstaina. Seuraavat maanantaina ja eilen keskiviikkona. Yksi paketti on vieläkin tulematta. Eilen se oli saapunut Turkuun mutta ei vielä tänään Kuopioon. DHL:n/Itellan kanssa sentään tietää että jos paketti on tullut Suomeen niin seuraavana päivänä se on toimituksessa.

EDIT: Viimeinen paketti saapui tänään perjantaina 12.10. Eli yhteenvetona: Neljä pakettia toimitettiin neljänä eri päivänä yli viikon aikana. Eli taidan valita seuraavalla kerralla taas DHL:n. DPD:n paketeista moni tuotiin aikaisin aamulla, jopa ennen kahdeksaa.


Uusi ihana kissanruoka-alusta ei ollut niin ihana kissojen mielestä. Pelkäsivät sitä. Kun läpinäkyvän kuivaruokakupin alta näkyi noita kissoja niin niitä piti varovasti tassulla koettaa. Tilasin myös uuden kissanvessan, jossa on jopa hiukan pinkkiä.



Hienosti oli pakattu. Milloin oikein opin ettei Zooplussalta kannata tilata vuoka-ruokia? Ja btw, yksi kissanhiekka-paketti oli jouduttu teippaamaan kokonaan DPD:n toimesta, oli niin hajalla.

Ei kommentteja: