24. lokakuuta 2012

Halloween-asuni 2012: Claire Redfield

Jos et tiennyt niin Claire on hahmo Resident Evil-peleissä.

Made in Heaven-paita saa ajaa farkkuliivin asiaa, painatus on siis selässä. Paidan tilasin täältä.


Wannabe-Clairen peruukki. Ei sitä varmaan kiinni saa niin kuin pitäisi.


Halpishanskat ovat minulle liian isot.


Violetti kranaatti on aika nolo mutta pitää kai sitä jotain olla.



En tiedä takavarikoidaanko vaaleansininen vesipyssyni baarin ovella, siksi pitäisi kai kehdata laittaa tämä pyssykoru. Sillä pitäähän Clairella pyssy olla.



True Blood-kello. Eihän se asuun sovi tai kuulu mutta jokin rannekello pitää tietysti olla. Ja tämä sopii paremmin kuin kissa- tai korukello.



Kun tavoite on tämä niin aika kauaksi jäädään. Minulla ei ole ollenkaan punervaa liiviä, oikeanvärisiä saappaita tai lannelaukkua. Ja jalkaan laitan takuuvarmasti muutamat mustat sukkahousut, muuten palellun kylmänkyhmyksi. Palellun kyllä muutenkin kun joudun olemaan baarissa lyhythihaisessa, puhumattakaan siitä että käsivarsien ihottumat siksi näkyvät. Mustat pyöräilyshortsit on. Farkkushortsit ostin kirpparilta muistaakseni 50 sentillä, eivät ole ihan oikeanväriset tai -malliset mutta tarpeeksi. Puristavat reisistä aika pahasti eli mahtuukohan tarpeeksi housuja alle? Ja saappaani ovat tietysti mustat. Ja naama on mitä on, shit happens.



Vaikeinta on etten voi ottaa baariin mukaan käsilaukkua ollenkaan, se pilaisi asun. Siksi olisi pitänyt saada hommattua joku tuommoinen lannelaukku, mutten löytänyt tarpeeksi halpaa tai mieleistä.

Ei kommentteja: