20. tammikuuta 2011

Liikaa rääkkiä

Tein vuodenvaihteen jälkeen reilut pari viikkoa talvilomantuurausta. Arvasin ihan oikein että lunta sataa just silloin ja vieläpä just siihen aikaan vuorokaudesta kun olen töissä. Viimeinen aamu oli kaikista raskain. Ensimmäistä kertaa koskaan tuntui siltä ettei sydän jaksa sitä hirveää fyysistä rääkkiä. Vielä seuraavana päivänä heikotti ja tuntui siltä etten saa kunnolla happea. Kuin olisi paino rinnan päällä.

The dream is over. Sain raaputusarvasta jo kolmannen pienen voiton peräkkäin, 7e. Mutta siihen se lysti sitten loppui. Kymmenellä eurolla sain lopulta aika monta arpaa, kai 6. 3 Mega-Ässää, 2 Casinoa ja yhden mini-Ässän.

Tess Gerritsenin kirjan Luutarha vuoksi innostuin lukemaan lääketieteen historiasta. Entisaikaan lääkärit osasivat lähinnä tartuttaa tappavia sairauksia ihmisestä toiseen ja pahentaa kuolevien ihmisten kärsimyksiä. Ilman nykyaikaista lääketiedettä olisin itsekin kuollut jo ennen syntymää.

En ymmmärrä miten jaksan lukea Ensimmäinen siirtokunta-kirjan. 845 sivua! Ja se on vasta vampyyritrilogian ensimmäinen osa.

Shaiba on shaibaa kylläkin siksi että se on täynnä hiilihydraatteja. Rasvaa kissa tarvitsee ihan vaan pysyäkseen hengissä, hiilareita ei.


Ja ihan vaan sivuhuomautuksena... Hesyn vuoden 2010 seinäkalenterissa oli rutkasti virheitä. Pahin niistä oli se että yksi joulukuun päivä puuttui kokonaan. Toivottavasti vuoden 2011 kalenterissa ei olisi vastaavia mokia.

Ei kommentteja: