7. tammikuuta 2011

Joulu ja sen jälkeiset

Jouluna söin kaksi päivää pelkkää kinkkua ja rosollia. Siis joka aterialla. Kolmantena päivänä söin jo muutakin ja rosollin loppuun. Neljäntenä päivänä loppui kinkku.

Saadut joululahjat: Isältä ihan liikaa rahaa, veljeltä Simpsoneiden kausi 9-dvd, kummitädiltä pyyhe ja suklaarasia, toiselta tädiltä neulotut töppöset ja suklaakonvehteja, mummolta 20e.

Ostin itselleni joululahjaksi 10e maksavan Mega-Ässäarvan. Voitin 10e joten otin sillä toisen samanlaisen. Siitäkin tuli 15e voitto, joten pitää hommata silläkin lisää arpoja.

Jouluaaton peli-illassa hävisin Afrikan tähden ja Hotellin, mutta voitin Pekingin mysteerit. Vuosi sitten kävi juuri päinvastoin.

Tällä kertaa sain Afrikan tähdessä vain tyhjiä ja rosvoja, tosin se ei haitannut kun ei ollut enää yhtään rahaa. Giggeli sen sijaan keräsi jalokiviä ja neljä hevosenkenkää viidestä, ja lopulta sen tähdenkin.

Hotellissa Giggeli sai taas suosikkini Boomerangin. Itse ostin vain Royalin ja L'Etoilen. Menetettyäni jo toisen hävisin lopullisesti kun en voinut maksaa kuutta yötä täysin valmiissa Presidentissä. Ai että mä vihaan Presidenttiä...


Pekingin mysteerit piti pelata kaksi kertaa kun tuli riitaa säännöistä. Voitin molemmat. Toisella kerralla laitoin yhden kortin väärin, sen siitä saa kun pistää kännikalan laittamaan ne.

Giggeli voitti pelin Pane miljoona menemään. Sitä onkin vaikea pelata kun ei ole sääntöjä (paitsi minun sekavasti kirjoittamani pieni lappu) ja pelilautakin on ruotsinkielinen.

Joulun jälkeisenä maanantaina tehtiin rankka reissu Prismaan, käveltiin molempiin suuntiin eli yli 8 km. Puoli yhden maissa lähdettiin ja takaisin kotona oltiin neljältä. Prismassa meni shoppaillessa parisen tuntia. Löysin heti lasten kenkäosastolta Hummelin koon 38 talvikengät, hinta 20e. Pörrösukkia ei löytynyt, mutta ostin niitä myöhemmin viikolla Sokokselta ja Anttilasta, alennuksella.

Matkalla kotiin iski kova kipu käsivarteen joka ihan puutui. Pelottavaa. Käsivarret on minulla muutenkin paskana. Hiirikäsi vaivaa, ei pitäisi olla koneella. Nykyään nukkuessakin käsivarsi puutuu vaikka yrittäisi mitenpäin olla.

Uudenvuodenaattona Olle selkeästi pelkäsi raketteja. Hakeutui aina välillä piiloon "pommisuojaan". Minulla uusi vuosi alkoi hyvin kun iski kamalat polttavat vatsakivut. Taisi johtua syömästäni meetvurstista jonka paketti oli avattu ajat sitten.

Vuoden 2011 numerologia-ennuste lupaa minulle jopa muuton! Jos asun vielä vuoden päästä tässä asunnossa niin taidanpa hypätä ikkunasta.

Jotain uniakin on kai tullut nähtyä. Yhdessä olin ambulanssikuski ja yritin paeta ambulanssilla zombeja Kuopion keskustassa.

Visa Electronkin rupesi taas toimimaan. Jossain sanottiin ohjeena että pitää pyyhkiä sirua varovasti kankaalla. Se auttoi ainakin toistaiseksi.

Luin Douglas Prestonin kirjan Isku ja tykkäsin siitä kovasti. Voi vaan sanoa ettei tuo kirja tule ainakaan vähentämään maailmanloppu-painajaisiani.

2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

saako tätä peliä enään ostettua mistään?

Bella kirjoitti...

huuto.netistä