2. joulukuuta 2010

Olen allerginen talvelle

Viime talven pakkasilla jalkaani ilmestyi kipeä punainen läiskä. En tiennyt mistä ja miksi se oli tullut. Paranemisessa meni kuukausia.

Maanantaina tein siis reissun Citymarketiin, kävelin ehkä noin 7 kilometriä ja pakkasta oli noin 17 astetta. Tiistaina huomasin että jaloissani on kipeitä punaisia läiskiä, pahin siinä kohdassa missä viime talvenakin. Ihon alla tuntuu jopa patti.

Eilen viimein tajusin mitä nuo läiskät ovat: Kylmänkyhmyjä. Ovat aivan helvetin kipeitä varsinkin jos olen ollut ulkona pakkasessa. Tätä menoa jaloissani ei ole kohta tervettä ihoa enää ollenkaan. Aiemmin on ollut ihottumaläiskiä, nyt on myös näitä kyhmyjä ympäriinsä. Jalkani taitavat näyttää tosi hyviltä hameessa ensi kesänä.

Talvi on vasta alussa ja jo nyt tuskat ovat kovat. Miten ihmeessä muka selviän? Koko talven sairasloma olisi kiva juttu... Kroppani on näköjään allerginen pakkaselle. Pitäisi varmaan ruveta pitämään villahousuja aina, vaikka sitten olisi karmeassa hiessä. Omasta mielestäni pukeudun aina lämpimästi, joten en tiedä mitä pahaa olen oikein tehnyt ansaitakseni tämänkin kirouksen. Kylmät jalat ja huono ääreisverenkierto minulla on ollut aina.


Eilen oli totuuden hetki kun kisut saivat ensimmäiset herkut joulukalenteristaan. Yllättäen maistuivat kaikille!

Whiskasilla ei taida olla joulukalenteria tänä vuonna. :(

Superkevyen ruuan suosio hiipuu

Takavuosien suosikkini Andi Goldberger Puijolla tiistaina. Sekä Kofler eli Koff eli Kalja by Giggeli. Hahaha.. Milloin Koff alkaa sponsoroida Kofleria? Suomalaiset tykkäisivät!

Ei kommentteja: