20. joulukuuta 2010

Kuulumisia

Kävin tänään työkkärissä vasta toisen kerran tänä vuonna. Olin toisena jonossa mutta sain ensimmäisen vuoronumeron. Seuraavalla kerralla voin soittaa ja se tarvitsee tehdä vasta syyskuussa.

Oli pakko uskaltautua Pelimieheen ostamaan äidin joululahja. Menin sitten Veljmieheen ostamaan sokeritonta glögiä mutta eipä sitä ollut, buu. Poistomyyntihyllyssä oli kilo kylpysuolaa alle puoleen hintaan, 3e. Siinäpä sitten on suolaa jalkakylpyyn niin ei tartte tilata Iherbistä ja jää painon osalta tilaa muille tuotteille.

Reilu viikko sitten kehitin itselleni pakkomielteen siitä että on pakko saada Lidlistä Suhada Nature-sarjan jalkavoidetta. Tuotteet olivat tulleet myyntiin torstaina ja viimein lauantai-iltapäivänä raahasin itseni pakkasessa kauppaan. Onni todellakin potkaisi kun jäljellä oli vielä tasan YKSI jalkavoide. Miksi lie olivat olleet niin haluttuja, esimerkiksi käsivoiteita oli jäljellä runsaasti.

Yhtenä päivänä menin lähikauppaan ajatellen että tarvitsen välttämättä vain lihaa. Ja kas kummaa kaupan koko lihahylly oli tyhjä. Miten sopivasti sattuikin. Oli ollut joku konerikko.

Missasin Sinkkuelämänkin uusintojen alun Simssin peluun takia. Syytän tosin Telkkua, jonka uudistuksen vuoksi Sinkkuelämää ei ollut enää suosikeissa. Tapsan lelunoksentelupäivänä unohdin Eläinsairaalan. Onneksi sen näki sitten Areenasta.

Pari viikkoa sitten perjantaina onnistuin yöllä herättämään vahingossa koko talon töihin lähtiessäni. Ihme ettei siitä tullut mitään virallista valitusta. Onneksi Tapsa selvisi vammoitta.

Työnantajalta tuli tällä kertaa S-ryhmän 50e lahjakortti kun viime vuonna se oli K-kauppaan. Pitää siis raahata itsensä Prismaan joku päivä, jos vaikka löytyisi jotkut talvikengät.

Sain Savon Sanomilta kirjatun kirjeen ja ihmettelin että mitä siinä voi oikein olla. Pelkäsin myös ettei vanhentunut passini kelpaisi henkkarina postissa. No kelpasi onneksi. Kirjeessä oli 20e S-ryhmän lahjakortti. Kuulun Savon Sanomien paneeliin ja he arpovat välillä palkintoja jäsenilleen.


Puijon maailmancup vaarassa
Siellähän oli vain 3000 katsojaa kun itsenäisyyspäivän paraatia Kuopiossa oli katsomassa 10 000.

23 vuotta Kauniita ja rohkeita 6 minuutissa

Tietokonepeli kissoille

Varo, voit saada lemmikiltäsi sairaalabakteerin

Kevyttuotteiden myynti laskee

Ei kommentteja: