24. tammikuuta 2009

Paljon tekstiä

Torstaina tuli shoppailtua. Kontista löytyi hämähäkki-kaulakoru ensi halloweenia varten. Myyjä ihasteli korua ja sanoi halunneensa ottaa sen itselleen. Jo viime halloweeniksi hankin hämähäkinseitti-mekon, mutten käyttänytkään sitä. Ensi kerralla siis. Yves Rocherilla piti käydä että sai kaupanpäällisen, jääkaappimagneetteja. Mitä siitä että minulla on niitä jo niin paljon ettei jääkaapin oveen meinaa enää mahtua. Hmm... tarvitsen siis isomman jääkaapin.

Carlsonilla kokeilin jopa farkkuja. Olivat liian isot. Harmi, sillä sitä mallia oli vain yksi kappale. Hinta olisi ollut vain kympin. Muitakin farkkuja oli sillä hinnalla mutta mallit eivät olleet niin kivoja. Jännää että farkkukokoni on edelleen 27 tuumaa. Tuo 28 oli liian iso erityisesti reisistä ja takamuksesta. Hyvin harvoin elämäni aikana olen löytänyt hyvin istuvia housuja.

Ostosmaniani ahdistaa todella. Huutiksesta olen ostellut ihan liikaa viime aikoina. Olen tosissani suunnitellut kirpparipöydän vuokraamista että pääsisi eroon kaikesta turhasta kamasta. Kuopiossa avataankin viikon päästä uusi kirppari, Tavarameri. Ehkä tuonne saisi pöydän nopeammin, Citypörssiin on hirveät jonot.

Vain muutamia viime aikojen ostoksiani mainitakseni: Hello Kitty-pyjama, Hesyn Cat power-paita sekä unelmieni aamutakki. Vaaleanpunainen, aivan ihanaa materiaalia. Gamecuben Resident Evil-kokoelmani on nyt täydellinen, kun aiemmin tuli hankittua Remake ja nyt RE3.

Olen kokenut valaistumisen. S-market on Veljmiestä huomattavasti halvempi kauppa. En oikein voi uskoa niitä hintoja vieläkään. 30-50% halvempia. Esimerkki: Valion voi Veljmiehessä 3.40e, S-marketissa 2e. Jatkossa käyn pääasiassa S-marketissa ja ostan k-kaupasta vain Pirkka-tuotteita. Ja lonkeroa, koska se on halvempaa siellä. Hankin viimein oman S-etukortinkin. Hehkutin äidille S-marketin halpuutta ja kerroin esimerkkihintoja. Äiti on huolissaan taloudellisesta pärjäämisestään kun isä muuttaa viimein pois. Viereiseen taloon. lol

Edellisen biletyskerran jälkeen aloin tuntea kipua hengittäessä. Outoa oli se että kipu paheni radikaalisti makuuasennossa ja teki nukkumisesta pahimmillaan erittäin vaikeaa. Kipu tuntui pahana hartioita venytellessä ja tajusin sen siis johtuvan jumissa olevasta niskasta. Kipu lähti pois hieronnan jälkeen mutta teki valitettavasti paluun pari yötä sitten.

Muutama viime aikojen uni:

1. Unessa olin helvetin rikas. Taloni katolla oli iso uima-allasalue josta yritin etsiä poreallasta mutten millään meinannut löytää. Läksin autolla matkalle kohti yökerhoa. Kuskini ajoi ihan liian lujaa ja yritin saada häntä hidastamaan. Ajoimme kahden ison sillan välistä rotkoon. Sillat olivat romahtamassa.


2. Talossa oli tulipalo ja yritin soittaa palokuntaa paikalle, mutta minua ei uskottu. Eikä ketään muutakaan joka soitti hätänumeroon. Lopulta paikalle ajoi hitaasti palokunnan yksi pieni auto. Palo oli jo levinnyt siinä vaiheessa.

3. Olin menossa lähikauppaan kun vastaan käveli alaston zombie. Juttelin sen kanssa henkeviä. Se meinasi ruveta laatikkoon nukkumaan mutta tulikin sitten myös kauppaan.

Zooplussalta tuli yhteensä kolme eri pakettia. Kaksi samalla kertaa kotiinkuljetuksella. Toisessa oli kaksi säkkiä kissanhiekkaa ja toisessa kiipeilypuu. Hämäsi todella kun pakkauslistan mukaan kiipeilypuun mukana olisi pitänyt tulla myös tilaamani ruuat. Onneksi parin päivän päästä tuli pakettikortti. Piti siis hakea ruuat itse postista. Buu!

Capcomilla oli jonkin sortin kilpailu Resident Evil 5-peliin liittyen. Omaa yksilöllistä linkkiään pelin viralliselle sivulle piti levittää. Laitoin sen RE suomeksi-sivulle enkä muuten "kampanjoinut" mitenkään, vaikka moni näemmä niin teki. Torstaina sain yllättävän mailin: Congratulations bella78! You`re one of the top 100 users for phase 1 of the Resident Evil 5 Kijuju site leader boards. Sata parasta saa palkintona nimensä RE5:n ohjekirjaan. Tosin vain Amerikoissa julkaistavaan versioon. Kuuluisuuden tuloa ei voi estää? Vaikea uskoa vieläkään että olisin sadan parhaan joukossa. Kiitos kuuluu linkkiä klikanneille. Mutta eihän niitä voi niin paljon olla?

Youtubesta on poistettu urakalla videoitani, molemmilta tileiltä. Within Temptationin levy-yhtiö ei tykkää, buu.

Oliviahan päästää outoa kurnuttavaa ääntä kun se huomaa ulkona linnun. Hillsin sivuilta löytyi vähän tietoa tuosta. Mielenkiintoista.

Joskus kissa päästää outoja jutustelevia tai jopa määkiviä ääniä kun se näkee saaliin, jota se ei voi saada kiinni. Kukaan ei ole täysin varma siitä, miksi kissat tekevät tätä. Jotkut ehdottavat, että se on yksinkertaisesti kissan ääni odotuksen tai turhautumisen johdosta, kuin joku maiskauttaisi huuliaan. Jotkut ihmiset arvelevat, että se on kissan puolelta eräänlainen juoni huijata sen saalis tutkimaan kummallista ääntä.


Rupesin juomaan Princess-teetä, siinä on kivoja mietelauseita. Tulee ihan lapsuusmuistot mieleen.

En saa nykyään Tapsalta hetkenkään rauhaa. Sille pitäisi olla heittämässä palloa ihan koko ajan.

Läskiperse.


Tänään heräsin 4.30 enkä edes nukkunut päiväunia. Sain jopa tiskattua ensimmäisen kerran joulun jälkeen. Yritin järjestellä uudelleen vaatekaappia mutta ei siitä mitään tullut. Tuloksena puolet vaatteista on lattialla. Mutta eihän se haittaa?! Täytin kaksi isoa pahvilaatikkoa kirpparille menevällä kamalla, ja siinä oli vasta alku...

Ei kommentteja: