8. syyskuuta 2008

Maailmanloppu tulee, oletko valmis?

Vuosia olen siitä puhunut mutta vasta nyt sain sen verta aikaiseksi että kävin tautiini erikoistuneella lääkärillä. Lääkärin hauskin kommentti oli kun sanoi että minulla on "prinsessan paino". Nyt tulee ainakin asioille selvyys kun testaillaan kunnolla. Maksaa vaan helvetisti.

Kirjastosta kävin hakemassa kaukolainan "Kissallesi terveyttä ja pitkää ikää". Harmi kun lainausaika loppuu jo perjantaina. En kyllä palauta vielä silloin, saa nähdä paljonko menee sakkomaksua.

Kirpparilta ostin samanlaisen naukku-taskumatin kuin aiemmin Sherrylle. Viikko sitten löysin sieltä tummanvioletin sydämenmuotoisen tuikkukupin. Molemmat maksoivat euron. Ihanan kissamukin joku ehti napata nenäni edestä kun halusin vielä miettiä. Anttilasta ostin dvd:n Kingin Langolieerit.

Lemmikkiasemalla rohmusin Miamoria kun sitä siellä pitkästä aikaa oli. On näet kissojen suosikkia. Onko se sit niin että kun näppäilee pin-koodin ei tarvitse näyttää henkkaria? Kun ei myyjä kysynyt vaikka meni yli viidenkympin.

Lauantaina tuli vietettyä maailmanloppu-bileitä. Bella on kasvanut hirveästi ja steriloidaan huomenna. Oma isukki yrittää astua koko ajan. En tajua miksen tiennyt/muistanut että Sherry joutui omissa polttareissaan ambulanssilla sairaalaan astmakohtauksen vuoksi?! Sherry ansaitsi kymmenen euroa karaoke-laulannallaan. Uudelle uralle? Sawossa tapahtui jotain todella harvinaista kun joku mies yritti iskeä. Illan päätteeksi istuttiin Sherryn kanssa torilla ja miehiä alkoi ilmaantua jokaisesta ilmansuunnasta. Tuli todettua että jos miehen haluaa niin senkus menee päivystämään huorasaappaissa Kuopion torille keskellä yötä.

Juttelin yhden miehen kanssa jonkin aikaa. Kertoi olevansa lapsellinen urheileva sinkkumies joka haluaa "nätin ja mukavan" tytön. On se jännää miten pinnallisetkin miehet ovat humalassa täysin sokeita. Onneksi luonnossa keskellä päivää on kuitenkin sellainen tasapaino etten minä pidä pinnallisista ihmisistä eivätkä he pidä minusta. Tajusin että mies valitsi minut Sherryn asemesta laihuuteni vuoksi. Kehui kovasti vartaloani. Luuli kai että olen kovinkin urheilullinen. Pussasikin pakolla mutta lopetin sen lyhyeen. Ja pyysi pakolla puhelinnumeroani. Olihan tuo laittanut viestin aamuviideltä. Taitaa olla sellainen mies joka soittelee kännissä keskellä yötä jos muuta seuraa ei ole irronnut. Laitoin puhelimen kiinni ja Sherry oli yrittänyt soittaa kun oli unohtanut avaimensa kotiin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että lääkäriin uskalsit mennä.

Näköjään miehiäkin riittäisi, itse nyt en tuota ihmettele ollenkaan.

Bella kirjoitti...

Epätoivoisia kännikaloja ei lasketa. Ja tuotakin tapahtuu kerran kolmessa vuodessa :))

Anonyymi kirjoitti...

Eivät tiedä kuinka ihanasta ihmisestä jäävät paitsi. Enkä ymmärrä itse mitenkä joku voi sun ulkonäköä moittia.

Noh jääpähän edes pieni mahis itselle.