5. elokuuta 2008

Kuulolla

Kävi eilen aikamoinen säkä kirjastossa kun pikalaina-hyllyssä oli Stephen Kingin kirja Kuulolla. Nappasin sen äkkiä itselleni. Tuon kirjan olen halunnut lukea kauan ja nyt saan pitää sen ruhtinaalliset 7 vrk.

Viime viikon maanantaina käytiin Sherryn kanssa lounaalla Memphisissä. Siellä on listalla jopa kaksi low carb-ruokaa. Toinen niistä ei tosin ole vähähiilihydraattista nähnytkään eli törkeän valheellista mainontaa. Meitä vitutti hieman kun tarjoilija kävi kysymässä noin 15 kertaa onko kaikki hyvin. Luuli kai saavansa tippiä? Onkin vielä palaute laittamatta ravintolalle. Ennen Rossossa käyntiä olin käynyt ravintolassa syömässä edellisen kerran viisi vuotta sitten. Yksin kiinalaisessa.

Toissaviikolla ostin Sims 2:een uuden lisärin Vuodenajat, sen olen halunnut jo vuosia. Lisärit ovat nyt tarjouksessa Anttilassa, melkein puoleen hintaan. Viime viikolla ostin sitten Yliopistonkin. Nyt minulla on kaikki lisäosat jotka haluan. Kauppa auki, Vapaa-aika ja Matkoilla eivät kiinnosta.

Teho-osaston kauden päätyttyä räjähtävällä tavalla nettisivuilleni tuli taas vaihteeksi pienoinen kävijäryntäys. Vihoviimeinen kausi alkaa USA:ssa syksyllä ja jopa kiinnostaa jonkin verran, sillä Ray tekee paluun. Ray ja Neela ne yhteen soppii...

Olikohan se toissaviikolla kun Tabitha meinasi tukehtua. Söi ruusujen jäänteitä ja jotain jäi kurkkuun kiinni. Yritti niellä ja yökkiä ja oksentaa, muttei mitään tullut ylös. Onneksi tuo kohtaus meni nopeasti ohi. Säikäytti minut kyllä. Olin juuri aiemmin vienyt roskiin sienen jossa äidin kukka-asetelma oli. Siinä sienessä kiemurteli toukkia... Ja ruusutkin saivat sit kyytiä. Olivat homeessa. Mä olen kotitalousihme!

On tullut elettyä mansikoilla viime viikot. Kohtapuoliin pitäisi kai siirtyä vadelmiin ja mustikoihin. Viime viikolla söin kalaa ensimmäistä kertaa vuosiin. Kalaneuvoksen grilli- ja uunivalmiit lohifileepalat oli tarjouksessa niin piti kokeilla. Noiden pitäisi olevinaan olla ruodottomia mutta eivätpä tietysti olleet. Eivät ne ikinä ole. Törkeän valheellista mainontaa.

Lemmikkiasemalla on näköjään uusi palvelu: "Kissanhiekkaa kotiovellesi". Olisi vain mielenkiintoista tietää käsittääkö tämä "kotiovi" myös hissittömän kerrostalon ylimmän kerroksen? Kiäh. Jos tilaa vähintään kolme säkkiä ei mene edes toimitusmaksua eli tulisi halvemmaksi kuin itse hakea autolla.

Täällä on muutama kuva Bellasta Siilinjärven kissanäyttelyssä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niiden pitäisi kait lisätä teksti "Saattaa sisältää pieniä määriä ruotoja" niihin. Itse en ole ruotoa löytänyt Norjan lohesta vuoteen ainakaan.

Ja eipä se taida olla kuiteskaan mikää 9 kerroksinen talo ilman hissiä? 4-5 kerrostahan on vielä ihan normaali ja helppo. Täällä ainakin nuita vilisee niin paljon, että ei paljoa muita sitten olekaan.

Ei se 17. kerrostakaan niin paha ole after all.

Pizza-online.fi