11. elokuuta 2008

Dexterin kolkko kutsumus

Onni potkaisi toisen kerran peräkkäin kun tänään kirjastossa käydessä uusien lainattavien hyllyssä oli Jeff Lindsayn Dexterin kolkko kutsumus. En edes tiennyt että Dexter-sarjan toinen osa Dearly Devoted Dexter on jo ilmestynyt suomeksi. Olen sen englanniksi lukenut mutta pitää tietysti suomalainenkin versio tsekata. Miten paljon on mennyt ohi?

Sain lauantaina luettua loppuun Kingin Kuulolla. En voinut olla ajattelematta että tästäpä saisi hyvän elokuvan. Ja kuulemma sellainen on jo tekeillä. Tosin ohjaajaksi on kai kiinnitetty Eli Roth jonka Hostel on täysin käsittämätöntä paskaa. Mitähän pornoa kyseinen herra keksisi laittaa Kuulolla-leffaan?

Kuulolla toi mieleeni ainakin kaksi muuta kirjaa: Kingin toisen maailmanlopusta kertovan kirjan Tukikohta ja Arthur C. Clarken Lapsuuden loppu.

Olin pyhästi luvannut itselleni etten osta lisää teetä ennen kuin olen juonut entiset noin kymmenen erilaista pakettia pois. Ei olisi pitänyt pysähtyä kaupassa teehyllyn luona... En ollut ainakaan aikaisemmin huomannut vadelma- ja mansikkateetä! Ostin ensiksimainittua.

Viime ajat en ole ehtinyt tehdä muuta kuin pelata Simssiä. Minulla on projektisimi nimeltä Sara Linnea. Sara Linnea syntyi alienina. Tavoitteena on tehdä hänestä kaikki mahdolliset erikoisuudet: alien, ihmissusi, zombie, vampyyri ja kasvi. Kolme ensimmäistä SL on jo ja neljättäkin jo kokeilin. Tulee vaan elämä olemaan harvinaisen vaikeaa kun vampyyri ei kestä päivänvaloa ja kasvi ei kestä pimeyttä!

Viime yönä oli tosi hilkulla ettei projektini loppunut. Yliopistolla oleva Sara Linnea palasi treffeiltä yhteisötontilta kun peliin iski bugi. "Sara Linnea on kuollut toisella tontilla ja hänen sielunsa palaa kuolinpaikalle." En voinut poistua tallentamatta sillä peli tallentuu automaattisesti yhteisötontilta tullessa. Tuo bugi olisi ollut projektin loppu ellen olisi sattumalta ottanut Sara Linnean poikaystävää myöskin yliopistolle SL:n aloittaessa opintonsa. Jeremia pystyi soittamaan Viikatemiehelle haudantakaimella ja herättämään Sara Linnean henkiin. Paniikki ehti iskeä kun mietin mitä ihmettä teen. Olen käyttänyt niin paljon aikaa tuohon projektiin että olisi vituttanut helvetisti jos olisin joutunut aloittamaan kaiken alusta.

Kuvassa Sara Linnea: alien, ihmissusi, zombie ja vampyyri. Alienin (ja zombien) kasvot, vampyyrin punaiset silmät ja zombien sininen iho. Jostain syystä zombie-ihmissudelle ei kasva karvoja, kuten vieressä oleville lajitovereille. Ja jostain kumman syystä ihmissusi-epidemia leviää Sara Linnean asuntolassa kulovalkean tavoin... Zombie-muodossaan päivisin Sara Linnea kävelee kuin Claire Resident Evil 2:ssa ollessaan dangerilla eli raahaa toista jalkaa perässään.

Seuraavaksi taidan aloittaa Legacy Challengen...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etkös voisi vaan varata nuita kirjoja? Täällä se ainakin maksaa vain 50 senttiä ja toimitetaan vielä siihen kirjastoon mihin haluat.

Not that I'm complaining, mutta luulin, että pistät Sims jutut Sims plokiisi.

Niin ja kait se aikasempi lohi oli norjalaista? Kirjolohi nääs on aika myrkyllistä ja tulisi välttää at all costs.

Niin ja pieni lisäys, että et aikasemmin käyttänyt otsikkoja plokissas, mutta tänä kesänä sitten aloitit. Miksi sillai?

Bella kirjoitti...

Miksi maksaa jostain minkä voi saada ilmaiseksi?

Kyl sä valitat. Ihan sun kiusaks pistän sims-juttuja tänne.

Muistaakseni se oli norjalaista viljeltyä lohta eli very bad.

Jo otsikosta tietää ettei tarvi lukea pidemmälle.

Anonyymi kirjoitti...

Totta, mutta silloin ei tarvitsisi sitä metsästää. Ohan hommat tietysti aika erilaiset siellä. Täällähän jos Soukan kirjastossa on kirja niin kalliimpaahan se on bussila mennä se hakemaan kun vaan varata tuohon lähelle.

Pakkohan sitä on valitella, eihän se olis kivaa jos yhtään valitusta ei olis.

Tais tulla typo sulla tossa lohi-jutussa, tarkoitit varmaan "very good"?

Eli pistät otsikot itseäsi varten tulevaisuutta ajattellen, että voit suoraan otsikosta katsoa, että kantsiiko juttua lukea uudestaan? Taas vaihteeksi vähän qumma lause.