28. toukokuuta 2007

Katselin eilen Tartuntavaara-sarjaa ja ihmettelin aluksi miten siihen olikin eksynyt niin monta Hädän hetkellä-sarjan näyttelijää. Jonkin aikaa aivot raksuttivat ennen kuin tajusin että kyseessä oli se crossover Third Watchin kanssa. Luulin ettei Medical Investigation-sarjaa edes esitetä Suomessa. Harmi vaan ettei tarinan ensimmäistä osaa ole vielä Suomessa nähty. Mielestäni jakson juoni ei sopinut ollenkaan Third Watchin maailmaan. Liikaa scifiä ja Carlosin ihmepelastuminen muiden kuollessa ympäriltä oli muuten vain liikaa. No hyvä että satuin juuri tuon jakson näkemään, eipähän tarvitse myöhemmin miettiä miten tuo tarina päättyy kun alkuosa töllössä näytetään.

Odotin palkkanauhaa suurella mielenkiinnolla ja aavistukseni osui oikeaan. Lomarahat tuli eli tonni ylimääräistä. Aiemmin päätin jo etten mene kosmetologille kun se maksaa niin paljon, mutta taisin nyt muuttaa mieleni. Tosin ehkä ei kannata mennä ennen häitä kun naama voi kuulemma räjähtää käsiin. Yritin tänään tunnin ajan soittaa lääkärille varatakseni ajan mutta varattua piippasi koko ajan. Plääh. Harkitsin shoppailua tälle päivälle mutta päätin sitten että viikon päästä, hääharjoituspäivänä.

Olen hyvin pitkälti pelkästään nukkunut pari viime päivää ja yötä eli hyvin menee. Tällä viikolla ei ole tiedossa ylimääräisiä työvuorojakaan joten vapaata riittää. Deadline on viikon päästä ja rupesi jo vähän vituttamaan. Kysyin sitten pomon sijaiselta onko minulle tiedossa jatkossa töitä. Kuulemma on ja pomo ottaa yhteyttä tällä viikolla. Sen kun näkis.

Ja taas uusi WM-taustakuva. Ensimmäinen jossa reunat on... kunnolla.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ei kommentteja: