7. heinäkuuta 2006

Eipä olekaan vielä tänä kesänä ollut yhtä uhkaavaa tilannetta kuin viime yönä. Viime kesänä oli pari vastaavanlaista juttua, mutta silloin pelon aiheet olivat erilaiset.

4-5 hengen humalainen miesporukka. Kun näin heidät, en mennyt siihen rappuun mihin olisin normaalisti seuraavaksi mennyt vaan kävin välillä muualla. Sittenkin mietin, menenkö siihen rappuun jo nyt vai vasta ihan viimeiseksi, kierroksen päätteeksi. Päätin mennä heti, eikä se ollut hyvä päätös. Miehet olivat vieläkin siellä. Kun tulin ulos rapusta, yksi heistä alkoi puhua minulle törkeyksiä, "anna persettä" jne. En pysähtynyt "juttelemaan", vaan jatkoin matkaa. Kuulin kuinka yksi miehistä otti muutaman juoksuaskeleen perääni, mutta pysähtyi onneksi sitten. Minulle tuli jostain syystä kova kiire pois kyseisen talon pihasta.

Yksinäiset humalaiset miehet eivät yleensä ole pelottavia, mutta kun heitä on monta, joukossa voi tyhmyys tiivistyä. Rupesinkin miettimään, miten monta idioottia tiedän asuvan tuolla pienellä alueella. Huolestuttavaa. Se merkitsee sitä että tasaisen kaavan mukaan niitä miespuolisia paskiaisia on älyttömän paljon, mikä ei ole ollenkaan kiva juttu.

Ei kommentteja: