7. maaliskuuta 2006

Puijolla hypitään tänään eikä Janne ole mukana. :( Ei sillä että olisin paikalle muutenkaan mennyt. Mukavuudenhaluni vei voiton urheilufaniudestani jo aika monta vuotta sitten. Ah, muistoja... Kävin ensimmäisen kerran Puijon kisoissa jo vuonna 1993, kun kisa ei vielä edes kuulunut maailmancupiin. Pitihän sinne mennä kun paikalla oli suosikkini Andreas Goldberger. Legenda Risto Laakkonen voitti kisan. Vai oliko se vuonna 1992? Kävin Puijon kisoissa aika monta vuotta putkeen, ja kerrankin varpaat paleltuivat niin pahasti että olivat tunnottomat viikkokausia.

Yksi ikimuistoisimmista oli kyllä kesägp 1995... Kisaa ei saatu vietyä läpi perjantai-iltana, joten päätettiin yrittää uudelleen aikaisin lauantaiaamuna. Silloin paikalla taisikin olla tasan viisi katsojaa... Näyn kyseisen tv-lähetyksen nauhalla aika monta kertaa. Muutama kuva kyseisestä tapahtumasta... tai siis Jannesta. Andi-kuvia en ole skannannut, vaikka parempia olisivatkin... I'm so proud.

Mutta ei tämä nyt hyvältä näytä. Janne saattaa sittenkin lopettaa uransa jo tähän kauteen. Mikä olisi ihan hirveän kamalaa.

Ei kommentteja: