10. maaliskuuta 2006

Intouduin sitten eilen illalla vähän etsimään... tietoa ja kuvia Taavista. Löysin tällaisenkin kirjan, jonka olemassaolosta en edes tiennyt. Pitihän se sitten samantien tilata. Omistanhan myöskin nämä kaksi kirjaa. Noista tuo David's Diary on kyllä paras kirja koskaan, hohhoo. Sen hankkiminen olikin aikanaan aikamoinen seikkailu. Kun kuulin kirjasta joulukuussa 1998, luulin etten koskaan voisi hankkia sitä, Suomesta kun sitä tuskin saisi. Se taisi olla huhtikuuta 1999 kun tuo kirja oli Alfamerin luettelossa. Hintaa sillä oli kuitenkin 300mk, eikä minulla ollut siihen varaa. Syntymäpäiväni aikaan sain kuitenkin kokoon tarvittavan summan ja pistin kirjan heti tilaukseen. Kun sain kirjan, sen hinta olikin alle 150mk... Oli nimittäin alennuksessa. D'oh. Noh, jostain syystä en valittanut.

Eilen surffaillessani törmäsin myös tähän sivustoon. Aluksi nauratti helvetisti, kun luulin että kyseinen tuote on Davidin oma. Sitten selvisi se että hän vain mainostaa sitä... No, saattaa naurattaa silti.

Nyt kyllä vituttaa. Netanttila bugaa enkä pääse tekemään tuikitärkeää tilaustani. Tosin minun onnellani tilaukseni menee perille varmuuden vuoksi noin miljoona kertaa...
Ei kommentteja:

Pizza-online.fi