20. maaliskuuta 2006

Aamun alkajaisiksi silmälasit yrittivät tosissaan hajota. Eiväthän ne ole kuin sellaiset 13 vuotta vanhat? Onneksi ostin itselleni joululahjaksi rillien hoitopakkauksen, ja sain ruuvattua sangan takaisin paikoilleen. Niin siis... onhan minulla uudemmatkin lasit, mutta nämä "koti"lasit...

Näin viime yönä ihanan vitivalkoisen pupusen... Aaw. Juoksi karkuun täysillä. Pelkuriperseraukka.

Lauantaiyönä kaikki hullut kännikalat olivat liikkeellä. En ymmärrä. Oli pakkasta, pimeää, kylmää ja lunta maassa noin kymmenen metriä. Ja ihmiset sekoilevat niinkuin olisi kevät?! Tai jotain... Asuinrapussani portaiden alla makasi teinipoika kaljapullo vieressään. Säikähdin jostain syystä. Onneksi kyseessä oli väärä hälytys.

On ollut tarkoitus kirjoittaa jotain jo pidemmän aikaa... Viime viikolla kirjoitin parikin merkintää, mutta en julkaissut niitä... Miksi? I dunno. Didn't feel like it?

Minkähän sortin lääkärille sitä pitäisi mennä jos meinaisi hakea apua yöllisille sekoiluilleen? Äitini oli sitä mieltä että sekoiluni johtuvat epäsäännöllisestä vuorokausirytmistä. Olin taipuvainen olemaan samaa mieltä, mutta... Viime viikot olen tehnyt töitä joka yö ja nukkunut miten sattuu. Enkä ole sekoillut kertaakaan... Ennen tätä ajanjaksoa sekoilu oli lähes jokaöistä.


No, toissayönä kuitenkin sitten sekoilin taas. Herätessäni luulin, että jos suoristaisin sormeni, jotain kamalaa tapahtuisi. Kivaa.

Oli torstaina tarkoitus hehkuttaa vapaapäivää. Ja syytä olisikin ollut, sillä se oli ainoa sellainen herra ties kuinka pitkään aikaan. Milloinkahan minulla on viimeksi ollut se töistä vapaa viikonloppu? Pitänee ihan tarkistaa... Varmaankin 11-12.2. Joten ei siitä niin kauan ole kuin miltä tuntuu. En herännyt eilen katsomaan F1-kisaa koska halusin nukkua. Enkä lauantaina nähnyt mäkihyppykisaa töiden takia. Törkeää että elämässäni on asioita jotka estävät tehokkaan penkkiurheiluharrastuksen.

DC-kirja ei ole vielä tullut, kaikki muut lukuisat tilaukseni kylläkin. Kai. Tuli innostuttua tilaamaan liikaa. Seuraavaksi haluan... Resident Evil 2:n Gamecubelle ja Tuulen viemää-DVD:n. En yksinkertaista versiota vaan Collectors Editionin.

PS. Mielenkiintoista...

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi