14. heinäkuuta 2015

Tv-sarjoja, mitäs muutakaan?

Under the domen kolmas kausi alkoi USA:ssa joitakin viikkoja sitten. Kauden aloittanut kaksoisjakso olikin niin sekavaa menoa että hyvin harva katsoja edes tajusi mistä oikein oli kyse. Niin siinä käy kun käsikirjoittajat olivat kirjoittaneet itsensä nurkkaan toisen kauden päätteeksi. Jos Under the dome oli täyttä paskaa jo ennenkin niin nyt se sitten vasta onkin? Toivottavasti kukaan ei enää luule että tällä tv-sarjalla olisi yhtään mitään tekemistä Stephen Kingin mainion kirjan kanssa. Olen monta kertaa luvannut itselleni etten enää katso näitä USA:n jaksoja, ja nyt kolmannen kauden neljännen jakson jälkeen aion sen päätöksen viimein pitää.

Pitkän vhs-rupeaman jälkeen pääsin viimein jatkamaan Walking Deadin katsomista. Aikaisemmin tuli katsottua ensimmäinen kausi eli nyt jatkoin toisesta kaudesta. Minähän en ollut nähnyt läheskään kaikkia jaksoja. Nyt minulle siis selvisi esimerkiksi Sophian ja ladon mysteeri. The forbidden barn... Monta kertaa olen nukahtanut kesken Walking Deadin katsomisen, sehän on niin tylsä ja unettava sarja?

Oikeastaan on olemassa tasan kaksi tv-sarjaa joita jaksaisin katsoa yhä uudestaan ja uudestaan. Ja nehän ovat Prison Break ja Breaking Bad. Olenkin nyt katsonut Walking Deadia vain siksi että pääsisin sen jälkeen taas Breaking Badin pariin.

Rupesin tietokone-tekemisen puutteessa katsomaan Amazing Racen uudempia kausia. Ensin all star-kausi 24. Sitten New Kids-kausi 26. Ja nyt 25. Voi sanoa että all starsin jälkeen muut kaudet eivät hirveästi kiinnosta. Mutta mitäs sitten Amazing Racen jälkeen?

Ei kommentteja: