28. heinäkuuta 2015

Press X to Jason


Pitkästä aikaa tuli pelattua Heavy Rainia. Silloin aikaisemminhan suurin ongelmani oli ettei niskani kestänyt tämän pelin move-version pelaamista. Tällä kertaa jo valmiiksi täysin paskana oleva niska kesti kuitenkin todella yllättävän hyvin. Ehkä se johtuu siitä etten ravistanut mehupurkkia? Kappas vaan, se kun nimittäin ei ole pelissä ollenkaan pakollista!

Aika tyhjältä ja tarkoituksemattomalta elämä tuntuu nyt, kun muutaman päivän ajan keskityin vain ja ainoastaan Heavy Rainiin. Pelasin varsinkin pelin loppupään luvut läpi ties kuinka monta kertaa, sillä halusin nähdä kaikki mahdolliset erilaiset loput (niitä on pelissä noin 17 kappaletta). Noh eilen viimein minusta tuli Loppujen Näkijä, jee.

Pelissä ärsyttää noin miljoona eri asiaa, erityisesti aukot juonessa. Mitään selitystä ei annettu Ethanin muistikatkoille, origameille ja sille että hän näki hukkuvia. Miksei Ethan joutunut vastuuseen tekemästään huumekauppiaan murhasta? Turha ainakaan väittää ettei hän jättänyt murhapaikalle todisteita itsestään... Miten Shaun tai muut uhrit selvisivät päiväkausia kylmässä sadevedessä kuolematta hypotermiaan? Miksi murhaaja jahtasi Kramereita?


Heavy Rainin videoarvostelu
Press X to Jason-biisi

Ei kommentteja: