4. heinäkuuta 2015

Rankat synttäribileet

Ennen eilistä olin kaksi kertaa tänä vuonna avannut kuohuviinipullon. Oho, tuli heti alkuun valehdeltua, en minä niitä pulloja itse avaa. Molemmilla kerroilla jouduin lopettamaan juomisen puolentoista lasillisen jälkeen koska mahaan alkoi koskea. Eilen sitten puolentoista lasillisen jälkeen alkoi oksettaa. En tiedä johtuiko se endometrioosista vai siitä että minulla on äitini geenit, äiti oksentaa vähäisenkin alkoholimäärän jälkeen. Että meikäläisen alkoholinjuontiajat taitavat olla ohi.


Eilen töiden jälkeen huomasin sattumalta että hotelli Atlaksen ravintola oli vaihtunut Grillssoniksi. Menussa oli myös lehtipihviä eli sinne siis. Vasta paikan päällä paljastui että eilinen oli itse asiassa ravintolan avajaispäivä. Jos olisin tiennyt sen etukäteen niin enpä olisi sinne mennyt, on niin huonoja kokemuksia avajaisista. Mutta yllättävän nopeasti kaikki lopulta sujui, koko ravintolakeikassa meni ehkä suunnilleen tunti. Mikä ei ole mitään verrattuna siihen yhteen Amarillossa käyntiin, jolloin pelkästään ruokaa juotui odottamaan sen tasan tunnin. Koska minulla oli huono olo jouduin tyytymään rapusalaattiin. En ollut koskaan aiemmin syönyt rapua, hyvin katkarapumaista se oli.

Sitten olikin viimein vuorossa elokuva Jurassic World. Koko leffan ajan ajattelin että se on pelkkää paskaa. Viimeinen pisara oli se että BD Wongin hahmosta Henry Wusta oli tehty pahis. Miksi klassikoita pitää aina raiskata? Mitä mieltä Michael Crichton olisi tästä elokuvasta? Eivätkä tämäntyyliset elokuvat muutenkaan enää sovellu minulle, kun säikähtäminen aiheuttaa rytmihäiriöitä.


Ennen leffaa näytettiin Nälkäpeli: Matkijanärhi osa 2:n traileri, tuli kylmät väreet kun tietää mitä siinä tulee tapahtumaan.

Ei kommentteja: