30. kesäkuuta 2014

Saints Row: The Third

PS3-peli Saints Row: The Third oli joitakin kuukausia sitten tarjouksessa PS Storessa, vain 7 euroa. Aluksi pidin Saints Row'ta vain True Crimen korvikkeena eli känniriehumispelinä, mutta sitten aloin ottaa sen tosissani. Viime viikkoina en juuri muuta tehnytkään kuin pelasin tätä peliä. Halusin saada pelin kaikki trophyt ja nyt se tavoite on saavutettu. Ja pelissähän todellakin riittää tekemistä!

Yksi parhaista asioista on että Saints Row'ssa saa jopa valita naishahmon. Hahmonluonnista tuli ihan Sims mieleen. Naispuolisella similläni hahmollani oli alunperin viikset ja nykyään parta (miksei juuri esim simssissä tai missään saa laittaa naiselle vaikkapa viiksiä tai partaa [tai miehelle mekkoa ja korkkareita] sillä naamat ovat aina niiin tylsiä, aina on pakko siksi laittaa kaikille ainakin silmälasit), silmänaamio ja mikä parasta, ZOMBIN ääni! Hahmo örisee eikä sen puheesta saa mitään selvää, hele-vetin hauskaa.


Valitettavasti oli pakko pelata parin tuntia myös mieshahmolla, sillä yksi trophy vaati sitä. Jengiläiseni pistin tietysti olemaan pupuja.


Pistin sitten heti tilaukseen Saints Row 4:n. Juuri ilmestynyttä Game of the century-editionia oli saatavilla vain CDONissa. Onneksi maksoi vain 27 euroa. Saa nähdä milloin peli saapuu, ehtiikö synttäriksi.

Ei kommentteja: