11. kesäkuuta 2014

"Juo itsesi iloiseksi!"

(Ruohonjuuren tee-mainos)

Kylläpä harmitti lauantaina kun en päässyt baariin. Kaikki oli mietitty valmiiksi - asu, korut ja kynsilakat. Krapularuuat oli ostettu. Sääkin olisi ollut mainio. Kesä on liian lyhyt siihen että ehtisin ulkoiluttaa kaikkia kesämekkojani. Ehkä eniten harmitti nyt sekin että tuo olisi ollut viimeinen mahdollisuus ulkoiluttaa pitkiä hiuksiani. En ole käynyt kampaajalla moneen vuoteen. Nyt se reissu on kuitenkin edessä. Sain eilen jopa soitettua ajan, kun naapuri piti poraamisessaan muutaman minuutin tauon.

Ja en pääse minnekään myöskään juhannuksena. Enkä todennäköisesti syntymäpäivänänikään. Jäävät kesämekot todellakin käyttämättä tänä kesänä.

Kuten arvata saattaa "syömisvaikeuteni" kesti vain kolmisen päivää, eli todennäköisesti endosta se johtui. Sunnuntaina säikähdin kun huomasin outoa ihottumaa juuri tuossa oletetun endon kohdalla eli rintakehän keskellä. Olenhan lukenut siitä miten endometrioosi voi kasvaa vaikka navasta ulos... Meni pari tuntia ennen kuin tajusin mistä oli kyse tuossa "ihottumassa". Se oli Doven kosteusvoidetta joka sisältää hiukan itseruskettavaa, huonosti levitettynä.. Yleensä minulla jää tuosta jälkiä vain jos käytän sitä peräkkäisinä päivinä. En vain osaa.

Parina viime vuotena luomenmuodostus on ollut hurjaa vatsalla ja rintakehällä, kymmeniä uusia luomia. Ja mitä ihmettä, tämän tutkimuksen mukaan estrogeenin ja luomien määrällä on yhteys?! Hitto ikäänkuin ihokin oireilisi endon levitessä.

Ei kommentteja: