31. tammikuuta 2014

Zooplussan ruokaisa tilaus

30 kiloa kissanruokaa yhdessä paketissa ja toisessa pikkuruisessa kilo. En tilannut tällä kertaa ollenkaan kissanhiekkaa vaan pelkkää ruokaa... ja pari lelua. 200 euroa ja suurin osa ruuista Miamoria... ehkä riittää vähäksi aikaa. Seuraava askel on tietysti se että kissat lakkaavat tykkäämästä Miamorin ruuista. Niin käy aina kun ostaa ison satsin jotakin ruokaa.

Yhden Miamor-satsin mukana tuli kaupan päälle kissojen suosikkilelu höyhenkeppi. Hyvä niin sillä edellinen hajosi juuri tällä viikolla. Se lelu tosin kelpaa kissoille hyvin vaikka höyhenet irtoaisivatkin. Tuota lelua on näkynyt TV5:n uudessa Kissakuiskaaja-sarjassa, jota olen nyt nähnyt jopa pari jaksoa. My cat from hell!

Uudet kissanminttulelut muuttivat kämpän hetkessä huumeluolaksi, Kong Kickeroo ja kissanminttuhiiret. Olle-paskiainen harjoitteli ensin painimista Kickeroolla (joka on wrestling toy) ja hyökkäsi sitten Kalin kimppuun painimaan.

Bonuspisteillä otin myös koulutus-naksuttimen. Kohta Tapsakin tottelee kuria? Kiltti ja tottelevainen kissa, sen kun näkisi. Jokin aika sitten lainasin kirjastosta kirjan Kissan aktivointi. Mutta kukapa noita muka jaksaisi yrittää kouluttaa?




Ei kommentteja: