23. tammikuuta 2014

Videoesittely: Lost Red Eye

Siitä on jo aikaa, mutta... Tein tämän videon parissa töitä niin monta päivää niin intensiivisesti että tuli sen jälkeen todettua että kiitti mulle riitti. Lomaa videoiden tekemisestä, kiitos. Vaikka ideoita olisi liikaa. Ja loma onkin kestänyt jo aika monta kuukautta.

Taas näitä sarjassamme mahdottomia yhdistelmiä. Jännärileffa Yölento ja rakkausbiisi Lost? No jotkut kohdat ovat ihan mahdottomia. Ja jotkut eivät. Rakastan tätä biisiä älyttömästi ja siitä oli siksi ihan pakko tehdä jokin video. Ja jostain kumman syystä sen oli pakko olla aiheeltaan juuri tämä leffa. Kun inspiraatio iskee niin sitä ei voi vastustaa. -- Uuno Turhapuro, kaksoisagentti Halusin tehdä kunnon kunnianosoituksen tälle biisille ja en tietenkään siinä onnistunut. Ehkäpä yhdistelmä tosiaan ON liian mahdoton.

Niin, kuinka monta videota yhdestä ja samasta (lyhyestä) elokuvasta voi oikein tehdä? Aika monta. Ainakin yksi on vielä tekemättä. Näistä Yölento-videoistani tämä taisi todellakin olla suuritöisin. Eikä tämä totuuden nimessä ole valmis vieläkään, mutta enempää en vain jaksanut. Ja valitettavasti jostain syystä yksi kohtaus ottaa oiretta eli käyttäytyy oudosti eli siinä on jotain häiriöitä, en onnistunut fiksaamaan. No se tuskin on suurin murhe tässä videossa.

Elokuva: Yölento
Title: Lisan treffit kohtalon kanssa
Biisi: "Lost"/Balligomingo



Jaa niin, miksipä I should have never gone ziplining ja Miracle=vodka? Kaipa niillekin jokin syy on. Eiköhän Lisa ajattele että ei olisi koskaan kannattanut mennä eräälle yölennolle ja törmätä siellä Jacksoniin. Ja vodkahan on miracle of mankind.

Ei kommentteja: