29. tammikuuta 2014

"Haista sinä ukko paska"

-- South Park: I should have never gone ziplining

Pääsin GTA 5:n pääjuonen läpi. Mutta vasta on kasassa reilut 70%. Kolmesta loppuvaihtoehdosta valitsin A:n eli Trevorin tappamisen eli olen kamala ihminen? Suurin osa pelaajista on valinnut C:n eli kaikkien pelastamisen.



Asumistuki pienenee. Kas kun työtön saa nyt ansaita sen 300 euroa ilman että työttömyyskorvaus pienenee, eli saan jatkossa enemmän soviteltua työmarkkinatukea - ja vähemmän asumistukea. Juu, on aina yhtä järkevää että yhdestä päästä annetaan enemmän ja toisesta otetaan pois. Viime vuosina asumistuki on koko ajan vain pienentynyt vaikka palkatkin pienenevät. En ymmärrä miksi tulojen pitää pudota monta sataa ennen kuin saa yhtäkään euroa lisää asumistukea.

Oli tarkoitus lähteä Silja Europalla Tallinnan risteilylle sunnuntaina 2.2. mutta mukamas buffet-illallinen on täynnä. Vaikea uskoa kun laiva on kuiteskin aika puolityhjä. Eli luulenpa että jokin nettisivuilla bugaa mutta minkäs teet.

Ihmeellisesti selvisin tammikuusta ilman endometrioosin aiheuttamaa ilmarintaa. Pelkäsin koko ajan samanlaista keuhkokipua kuin jouluna, mutta ihme kyllä kivut pysyivät kiltisti alavatsalla. En tiedä onko b-vitamiineista ja seleenistä muka ollut jotain pientä apua. Siis eihän tämä enää paremmaksi mene mutta jospa paheneminen pikkuisen hidastuisi? On ollut niin aggressiivista parina viime vuotena. Jos sen ilmarinnan kerran saa niin se tulee herkästi uudestaan, vaikka joka kuukausi. Ja sairaalassa joutuu olemaan vähintään 4 päivää. Kuolisin nälkään... No nykyisten oireiden vuoksi pitäisin tosi ihmeenä jos selviäisin tästä vuodesta ilman mitään endon aiheuttamia keuhkojuttuja.

Ensimmäistä kertaa noin 18 vuoteen Suomi pelaa jääkiekkomaaottelun Kuopiossa! Huhtikuussa. Hitto sinne on pakko yrittää päästä.

Ei kommentteja: