11. tammikuuta 2014

Playstation 3 ostettu

Pistin joululahjaksi saatuja rahoja hyötykäyttöön ja ostin lauantaina 4.1. Playstation 3 + GTA 5-bundlen, helevetin hallista eiku siis kallista.

Aikaisemminhan olen pelannut Gamecubella paljon halpis-GTA-kopiota True Crime. GTA:ssa ärsyttää se ettei mitään pahaa voi juurikaan tehdä kun poliisit ovat heti perässä. True Crimessa saa massamurhailla rauhassa tuntikausia ilman että pollarit jaksavat välittää. Jos siis haluan stressitöntä stressinpoistoa valinta on True Crime. Juu, ihmisiä tappamalla voi kätevästi purkaa aggressioita. Varsinkin kännissä. True Crimessä on hyvää sekin että kuollessa peli jatkuu tasan samasta paikasta, eikä jostain ihan muualta sairaalasta.

Suurin yllätys on että vanhat PS1-pelit toimivat mainiosti PS3:lla. Löysin niitä kaappien kätköistä vasta kolme: F1 97, Sim City 2000 ja Cool Boarders 3. Olenkohan myynyt Tomb Raider 2:n?

Seuraavaksi aion ostaa The last of usin ja Tomb Raider triple packin. Kylläpä vitutti kun menin tilaamaan noita CDONista niin TR olikin loppu vaikka aikaisemmin samana päivänä sitä vielä oli. Tuskinpa ehtii tulla takaisin varastoon sinä aikana minkä alennuskoodi on vielä voimassa. Tai sinä aikana minkä Last of us on vielä tarjouksessa.

PS Storesta haluan ostaa ensimmäisenä pelin Resident Evil: Darkside Chronicles. Jostain syystä RE5 ja RE6 eivät oikein innosta. Darkside Chronicles kiinnostaa vain koska siinä on Claire, ja RE2.

Ei kommentteja: