15. marraskuuta 2012

Pikku pikkujoulut

Viime lauantaina biletettiin. Olin ajatellut laittaa tämän mekon pikkujouluihin. Vasta viime tingassa muistin edes koettaa sitä ensimmäisen kerran ylleni ja olikin niin ihana että oli ihan pakko pistää päälle jo nyt. Taitaa olla uusi suosikkimekkoni. Ja hilettä oli ja on sitten lattiat ja matot täynnä..



En ollut ollut Setan bileissä todella moneen vuoteen, koska ne ovat olleet aina sellaisina viikonloppuina jolloin olen töissä. Olikin ihanaa niin pitkästä aikaa tanssia koko ilta. Setan bileet järjestettiin aikaisemmin K-klubilla jossa ei ole edes kunnon tanssilattiaa. Nyt paikka on onneksi paljon parempi, Lekkeri Niiralassa.

Ilta ei päättynyt hyvin kun eksyttiin kaverin kanssa toisistamme. Jouduin hoitamaan itse itseni kotiin. Osasin lähteä kävelemään oikeaan suuntaan vain siksi koska näin poliisiaseman. Vettä ripeksi inhottavasti. Mutta eipähän ollut taksijonoa keskustassa.

Maanantaina Olle-raukka pääsee hammaslääkäriin. Kissan henki on haissut jo ties kuinka pitkään. Hammaskiven poistosta on tuskin apua pitkäksi aikaa kun ei hampaita pestä.

Pari tuntia sen jälkeen kun Olle kuuli joutuvansa eläinlääkärille se alkoi ripuloida ja myöhemmin myös oksennella. En nukkunut tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kuin pari tuntia. Viimekin yönä oltiin oksennettu kolme kertaa. Yksi niistä oli varmuudella Kali, kaksi muuta todennäköisesti Olle.



Sunset Beachissa Terror Island on virallisesti alkanut, ja I'm so excited. Katselen siis sarjaa Youtubessa.

Ei kommentteja: