5. marraskuuta 2012

Karppaa epäterveellisesti!

Karppaa viisaasti. Karppaa terveellisesti. Karppaa kevyesti. Karppaa kasviksilla. Tällaisia kirjoja olen viime aikoina raahannut kotiin kirjastosta. Giggelin sanoin: Milloin tulee kirja Karppaa epäterveellisesti? Sitä innolla odotellessa.

Karppaa terveellisesti sisältää niin paljon kiintoisia reseptejä että taidan haluta sen ihan omaksi. Harmi vaan että kannessa on yksi hirveän oksettava kuva. Kirjan alussa oli myös selitetty asiat todella yksinkertaisesti ja selkeästi.



Toisin kuin kirjassa Karppaa kasviksilla, jossa kaikki oli tehty aivan mahdottoman vaikeaksi. Argh. Siis oikeasti mitä hittoa? "Tuota yhtä kasvista saat syödä pikkuisen mutta tätä toista et missään nimessä yhtään." En muutenkaan ymmärrä niitä jotka sanovat ettei karppaaja saa syödä esim. juureksia. Minua hiilariherkempää ihmistä ei olekaan ja tottakai syön hitosti juureksia. Vain alussa sain pieniä oireita porkkanasta mutta en enää vuosiin. Karppaaja saa syödä mielin määrin kaikkia kasviksia lukuunottamatta perunaa ja maissia.



Karppaa viisaasti ei ole oikeasti mikään karppauskirja. Sen on kirjoittanut henkilö joka on aikaisemmin ollut karppauksen vastustaja henkeen ja vereen. Joka siis yrittää nyt vain hyötyä omalta osaltaan karppausbuumista. Takinkääntäjä eli alinta mahdollista paskasakkia. Pthyi.

Ei kommentteja: