4. marraskuuta 2012

Patteri vuotaa

Perjantaina oli viimein käynyt huoltoyhtiön ukko säätämässä pattereita. Makkarin patteri ei ole toiminut koko aikana kun on tässä asuttu, ja viime keväänä siitä lähti termostaatti kokonaan irti. Kylppärin termari vaihdettiin aikaisemmin mutta kylmä se on silti koko ajan ollut. No nyt oli ensimmäisen kerran molemmat patterit lämpimät. Mutta heti huomasin että kylppärin patteri vuotaa. Onneksi ei ollut makkarin patteri sillä se olisi ollut hätätapaus parketin takia. Tänään sunnuntaiaamuna huomasin että vedentulo on runsastunut, piti ihan laittaa kippo alle. Huoltoyhtiöön on taas soitettu, toivottavasti kanssa tulevat huomenna ja heti aamusta. Jos vedentulo tuosta vielä pahenee niin ei kiva.

Tapsa onnistui yhtenä päivänä pudottamaan vessanpönttöön lähes täyden pyykinpesuaine-lootan. Se meni sitten roskiin eli kiitti vaan Tapsa. Kissojen omistaminen merkitsee pelkkää rahanmenoa, oksennusta ja paskaa. JA hirveää ruuan ruinausta 24/7, läskejä pidetään hirveässä nälässä. Puhumattakaan tuhotuista tekstiileistä. Ollehan repii jopa päälläni olevia vaatteita. Ja minua.



Tein eilen taas vhh-juustokakun. Olinkin jo unohtanut että edellisellä kerralla syyskuussa sain ensimmäistä kertaa koskaan kakusta oireita, ja niin nytkin. En ymmärrä, sillä kakussa ei ole mitään pahoja ainesosia. Syyllisen on pakko olla sitruunamehu, sillä muita ainesosia käytän muulloinkin ja muissakin oireetta. Sitruunamehuun on taidettu alkaa lisätä jotain sokeripaskaa, sillä minun kroppani ei valehtele koskaan. Turun Cumuluksen hotelliaamiaisella join Liptonin citrus-teetä ja sain siitä oireita. Kaupassa katsoin sen sisälmysluetteloa ja siellähän komeili appelsiini.



Eilen illalla käytiin yhdellä drinkillä Introssa. Sille tulikin hintaa kun oli pyhäinpäivä eli sunnuntai eli bussimaksu kaksinkertainen per suunta. Bussit kulkee vain kerran tunnissa ja viimeinen aikaisin... Räntääkin satoi, onneksi tajusin laittaa jalkaan talvisaappaat.



Teen nyt monta iHerb-tilausta, vuodenvaihteessa tullijutut muuttuvat ja kerralla pystyy tilaamaan vähemmän ilman ekstramaksuja. Pitää tilata varastoon ainakin magnesiumia, d-vitamiinia ja kalaöljyä. Ja vaikka mitä muutakin. Magnesiumista tulikin mieleeni että yhtenä yönä heräsin ääneen valittaen hirveään suonenvetoon, vaikka olin ottanut edellisenä päivänä kaksi kertaa magnesiumia. En ymmärrä.

Ja jotenkin asiaan liittyen, parin vuoden takainen "tia-kohtaukseni" saattoi olla sittenkin migreeniä. Migreenissä voi olla juuri samanlaiset oireet. Tuon teorian puolesta puhuisi se että jokin aika sitten sain sen kohtauksen jossa silmässä oli sahanlaitakuvio, ja sitten kropan toinen puoli taas puutui. Eli tuo oli todennäköisesti migreeniä. Kivointa on tietysti se että aurallinen migreeni lisää aivohalvauksen riskiä.

Kun tultiin risteilyltä kotona odotti lappu FedExiltä, olivat yrittäneet toimittaa pakettia. Mitä muka minulle voisi olla heiltä tulossa? USA:sta tilaamani silmälasit, jotka maksoivat postikuluineen reilut 13 euroa. Ihanan halpaa, paitsi että FedEx onkin näköjään täysin perseestä. Lasit olivat hajonneet kuljetuksessa, niiden muovikotelo oli ihan sirpaleina. Kiitti vaan vitusti, luuseri FedEx. Saa nähdä onko Zennin toinenkin toimitus yhtä hajalla.

Kirja Kissojen Suomi oli ihan avartavaa luettavaa. Onkin aina yhtä mielenkiintoista miettiä kissojen yhteyttä noitavainoihin ja mustaan surmaan. Jos lahtaa kaikki kissat seurauksena on rutto, eli kantsii?



Ja sitten vielä iloksenne parin typerän testin tosi mielenkiintoiset tulokset. Sopivin Halloween-asu minulle on kummitus. Näinkin jokin aika sitten unen jossa mummolani yläkerrassa oli ystävällinen tyttölapsi-kummitus. Ghosts are representative of something that is no longer obtainable or within reach. It indicates that you are feeling disconnected from life and society. Try to figure out what the ghosts wants or what it is looking for. The dream may also be a calling for you to move on and abandon your outdated modes of thinking and behavior.



Ei kommentteja: