29. marraskuuta 2012

Aamulämpö 35.3

Jos tämä ei ole kilpirauhasen vajaatoimintaa niin mitä sitten?

Lauantaina käytiin Gloriassa. Ei voi mitään, pikkujouluaikaan on ihan liikaa ihmisiä liikenteessä. No eiköhän tammikuussa ole taas vähemmän populaa baareissa kun laumasielut vetää jotain tipatonta.

Tiistaina käytiin kattomassa Nightwishin lehva, kun Veikkaus-kortilla pääsi kaksi yhden hinnalla. Yllättävän hyvä elokuva.

Muistuipa mieleeni kauhuleffatrilogia Cube (Kuutio). Tuli sitten huomattua että sen dvd-boksi on harvinaista ja kallista kamaa.

Kuopioon avataan helmikuussa uusi kirppari. Siitä ei vaan ole minulle mitään hyötyä koska se ei tule keskustaan. Tulee kai Hermanniin tai joka tapauksessa jonnekin Jyskin lähelle.

Lemmikkiasema meni konkurssiin, aika ylläri. Siinä oli sitten ensimmäinen Zooplussan uhri? En voi kieltää ettenkö tuntisi olevani osasyyllinen, ennen ostin kaiken Lemmikkiasemalta. Ajat sitten ihmettelin miksi hyllyssä oli niin vähän kissojen kuivaruokia, se oli kai sitten lopun alkua.

Walking Dead jää seuraavan jakson jälkeen tauolle ja palaa helmikuussa. Olen nyt vaihteeksi ihan koukussa tuohon sarjaan. Dexterin kaudesta on jäljellä vielä 3 jaksoa. Ja Downton Abbeyn neljäs kausi vahvistettiin viimein.

Kivaa tiedossa tammikuussa?



Sokeri lihottaa

Maissisiirappi aiheuttaa diabetesta



Ei kommentteja: