28. marraskuuta 2012

Kirja: Syötkö riskiruokaa?

David Khayat: Syötkö riskiruokaa? Syöpälääkärin paljastuksia ruoan terveysvaikutuksista

Sori vaan mutta tämä kirja ei oikein vakuuttanut. Insuliini edistää syöpäsolujen kasvua mutta silti sokeri on suorastaan terveysruokaa? Ketoosissa syöpäsolut heikkenevät koska eivät pysty hyödyntämään ketoaineita mutta hiilareiden vähentämistä ruokavaliosta ei silti mainita.

Appelsiinimehu aiheuttaa melanoomaa mutta granaattiomenamehu on mielettömän hyvä syövän estäjä. Syöpää aiheuttavat kaloista erityisesti lohi ja tonnikala, sillä ne ovat täynnä myrkkyjä. Kiva sillä olen syönyt viime aikoina lohta urakalla. Rypsiöljy kuuluu kartettavien ruoka-aineiden listalle!

Ei kommentteja: