6. syyskuuta 2012

Voihan sukkahousut

Kyllä kannatti tehdä viime tipassa päätös lisätä NetAnttilassa ostoskoriin ale-sukkahousut. Eihän niistä ole yhtään ylimääräistä vaivaa ollut. Sukkahousut eivät koskaan tulleet perille, ja kun tein asiasta valituksen niin lupasivat lähettää ne jälkitoimituksena. Ja kakan marjat, maanantaina sain puhelun Anttilasta. Ihme että edes vastasin puheluun. Normaalisti en olisi mutta nyt tein niin kun odotin Gigantin kotiinkuljetusta. Ja ihme että en lyönyt heti aluksi luuria korvaan kun luulin puhelinmyyjäksi. No joka tapauksessa sukkahousut ovat (tietysti) loppu enkä saa niitä. Enkä halunnut mitään korvaavaa tuotetta. Joten lupasivat laittaa sen viisi euroa tilille. Piti siis puhelimessa luetetella tilinumeroni, IBAN-muodossa. On se vaikeaa kun ei voi suoraan vähentää laskusta sitä viittä euroa.

Milloinkahan oikein pääsen työterveystarkastukseen? Taas ovat seuraavat vapaat ajat vasta lokakuun loppupuolella. Mehiläisen nettisivuille oli tullut kiva uusi ominaisuus, Oma Mehiläinen. Sieltä näkee esimerkiksi (vanhojen) labrakokeiden tulokset, ja sepäs olikin kivaa ja informoivaa.

Maanantaina otin todella pitkästä aikaa b-vitamiinia ja ihmettelin kun käsivartta ja jalkaa pisteli. Mutta netin mukaan B6-vitamiini voi aiheuttaa tuollaista. Ja ilmankos tuli yliannostus kun tuossa Pycnogenol Easy Lifessä on mukana myös B6.

Tein viimein iHerb-tilauksen, ja pitäisi tehdä lisääkin. Seuraavaan tilaukseen otan mm. magnesium malaattia. Sen sanotaan auttavan fibromyalgiaan ja krooniseen väsymysoireyhtymään. Viimeksimainitullahan on yhteys endometrioosiin, ja viime aikojen perusteella en yhtään ihmettele. Kuulemma magnesium-öljy olisi hyvä paikallinen apu kipuun ja kramppeihin. Ja lämmittävä eli ehkä kylmät jalatkin tykkäis.

Ei kommentteja: