8. syyskuuta 2012

Epäterve

En tiedä mikä kohtaus minuun taas iski keskiviikko-iltana. Ensin ilmestyi näkökenttään sahalaitakuvio, lopulta en nähnyt kunnolla. Netin mukaan sahalaitakuvio silmässä merkitsee aurallista migreeniä. Minulla ei ole koskaan ollut migreeniä, eikä päähän koskenut nytkään. Niskaan, silmiin ja kasvoluihin kyllä. Sahalaitakuvio häippäsi pois noin 15 minuutin päästä. Mutta oli se kyllä pelottavaa kun en nähnyt kunnolla.

Ja sitten... iski tietysti se eniten kammoamani oire eli kropan vasen puoli puutui. Ensin käsi, sitten jalka, sitten naama ja kieli. Huokaus. Migreeniin voi kuulemma liittyä puutumista, mutta eihän minulla ollut päänsärkyä. Siinä sitä sitten miettii että onko kyseessä paniikkikohtaus, migreeni vai tia-kohtaus ja pitääkö lähteä päivystykseen vai ei. Minä en oikeasti kestä tätä. En haluaisi edes kirjoittaa tästä kun en haluaisi ajatella koko asiaa. Ja migreenikin voi aiheuttaa aivoinfarktin, ja tämä tietohan ei lisää paniikkia.



Kaiken saattoi laukaista niskani joka on ihan jumissa ja kipeä. Seuraavana yönä heräsin neljän aikaan (jännitys)päänsärkyyn. Lopulta olin pakotettu ottamaan särkylääkkeen. Sitten nukuinkin viimein makeasti kunnes...

Torstaiaamuna kahdeksan aikaan ovikello soi. Meni hetki että heräsin ja että tajusin että ovikello on oikeasti soinut. Onneksi soitti toisenkin kerran. Matkahuollon pakettihan se oli eli Gigantin paistinpannuni. Tuon lähetystavan tiedoissa kyllä sanottiin että he soittavat ensin sopiakseen tuomisajankohdan. Eipä tullut puhelua vaikka sitä koko edellisen päivän kyttäsinkin mutta onneksi olin kotona. Uusi pannu on ihana, on ihmeellistä kun mikään ei tartu kiinni.

Torstai-iltana mentiin jääkiekko-otteluun Kalpa-HV71. Taas toivoin ettei peli menisi jatkoajalle, mutta menihän se. Ja vielä rankkareihinkin asti. Vasta kahdeksas laukoja, 17-vuotias superlupaus Artturi Lehkonen sai tehtyä maalin ja Kalpa voitti siis lopulta 3-2.

Clas Ohlson on avannut yllättäen nettikaupan. Avajaisten kunniaksi oli kaikki tuotteet vähintään 20% alennuksessa sekä postikulut ja jopa kotiinkuljetus ilmainen, joten tein tilauksen. Pystyin kyllä hillitsemään itseni aika hyvin. Olen nyt viime aikoina saanut päähäni että  haluaisin jonkun sopivan laatikon kissojen märkäruokapusseille, johon kaikki mahtuisivat yhtä aikaa. En sitten tilannut laatikkoa tuolta, koska haluaisin nähdä lootan ensin livenä. Mutta muuten tarpeellista kamaa kotiovelle tuotuna, kiitos. Eipä tartte raahata itte kaupasta kotiin. Olisi varmaan voinut tilata enemmänkin.

Ei kommentteja: