14. syyskuuta 2012

2 Zooplus-tilausta

Viikko sitten perjantaina yhden aikaan iltapäivällä saapui kaksi pakettia jotka tilasin Zooplussan com-puolelta. Nämä ruuat ja lisäksi 2 säkkiä hiekkaa. Ruokaa ei tosiaankaan ollut paljon tässä tilauksessa.



Viikkoa myöhemmin tein tilauksen Zooplussan suomi-puolelta, ja se loota saapui tänään. Paketin tuoja näki Ollen ja kertoi että hänelläkin on valkoinen kissa. :O Kysyi onko Olle uros. Onko Olle muka niin iso eli läski? Minkäs teet kun isukki on jätti-norski.

On se nyt rankkaa kun katson jokaisen tuotteen kohdalla kummallako puolella on halvempaa. Esimerkiksi Orijenit ovat halvempia suomi-puolella. Ja lisäksi siellä on moniakin uutuustuotteita joita ei comissa ole. Jotenkin tuntuu koko ajan siltä että com-puoli ajetaan alas.. Suomi-puolella on kivasti erikseen lueteltu esimerkiksi viljattomat märkäruuat.



Ehkä näillä kissanruuilla pärjää nyt jonkin aikaa. Ja toisessa kaapissa on vielä lisää..



Jee, uusi pahvilaatikko!



Olen yrittänyt päättää mille eläinlääkäriasemalle veisi Ollen hammashoitoon. Kuopion Eläinlääkärikeskuksen nettisivuilla kehuttiin kovasti Hillsin Prescription Diet Feline - T/D:tä, joka on kuulemma hyväksi kissan hampaille. Kivan kallista, 5 kiloa 60 euroa. Ja täynnä paskaa, esimerkiksi maissia, riisiä ja maissigluteenijauhoa. Miksi aina kaikki kuivaruuat jotka olevinaan ovat hyväksi vaikka hampaille ovat muuten huonoksi kissan terveydelle?

Ei kommentteja: