10. syyskuuta 2012

Maksa-arvo koholla

Sain työterveystarkastuksen verikokeiden tulokset. Yllättäen ei ole runsaan rasvan syöjällä kolesterolit ja rasva-arvot katossa. Sen sijaan yksi maksa-arvo on, eli taidan olla alkoholisti. Yritin nyt miettiä mistä tuo kohonnut arvo johtuu. Yksi mahdollinen selitys on kai keltarauhashormoni, kuulemma e-pillerit voivat arvoa nostaa.



Viasatin elokuvakanavat näkyivät viime viikonlopun ajan ilmaiseksi. En tiedä miksi kukaan haluaisi tuosta maksaa kun tekstitykset toimivat kunnolla vain hetkittäin. Olin pitkään halunnut nähdä kehutun komedian Morsiusneidot, ja sehän olikin sitten täyttä paskaa, kirjaimellisesti. Mitä hauskaa on siinä että nainen paskoo lavuaariin? Bad teacher oli sentään jonkin verran parempi.

Eipä tarvitse äänestää kunnallisvaaleissa kun ehdokas loikkasi vihreistä Keskustaan. En koskaan voisi äänestää Keskustaa. Itse asiassa tarkemmin ajateltuna voisin äänestää vain vasemmistoliittoa, SDP:tä ja virheitä... siis vihreitä.

Tilasin Spreadshirtiltä Made in heaven-paidan Halloween-asuani varten. Jouduin pulittamaan paidasta noin 18 euroa. Tiedetään, Clairella on oikeasti farkkuliivi mutta tämän köyhän version pitää nyt kelvata. Kaikki Claire-asun osaset taitavat olla nyt koossa.

Ei kommentteja: