14. syyskuuta 2012

Teen juonti tulee kalliiksi

Kävin eilen torstaina hammaslääkärissä. Tarkastus sekä hammaskiven ja värjäytymien poisto 116,50€. Onneksi sentään normaalisti suuhygienistillä on halvempaa, kaksi kertaa vuodessa kun tulee käytyä. Olen käynyt edellisen kerran hammaslääkärissä varmaan silloin kun viisaudenhampaat poistettiin eli aika hiton monta vuotta sitten. Ja viimeksi suuhygienisti oli sitä mieltä että voisin käydä välillä hammaslääkärinkin tarkastuksessa, joten nyt on sekin hoidettu. Röntgenkuvaa ei kuulemma tarvinnut ottaa, ihan hyvä kai niin. Yksi paikka on aika huonossa kunnossa ja sille tarttis tehdä jotain.

No mutta miten voikin olla että juuri kun istun hammaslääkärin tuolissa kidutettavana niin puhelin soi. Mikä hiton säkä että juuri silloin soitetaan paketista jota olen odottanut koko viikon. Kun tulin kotiin ovessa oli lappu että pakettia oli yritetty toimittaa.

Vakituinen postinjakaja ei ole töissä joten piti hakea postista iHerb-paketti. Siinähän tuli mukana ilmainen Pycnogenol-vihkonen. Miten sattuikin niin hyvä säkä että juuri kun kiinnostuin männystä niin tuommoinen on ilmaistuotteena.

Toissapäivänä tein jo uuden tilauksen kun Natrolin CoQ10 oli yhden päivän tarjouksessa, vain 3 dollaria. Jännää oli se että tilauksen summa alennusten jälkeen oli 43 dollaria, mutta silti sain yli 60 dollarin tilauksille tarkoitetun 10% alennuksen. Eli tällaista shittiä tuli tilattua tällä kertaa:



Ja mitä tulee lootaan jonka halusin kissojen märkäruokapusseille niin Anttilasta löytyi tarjouksessa oleva 10 litran pesuvati hintaan 1,20€. Yllättävän monta pussia siihen mahtui, ei toki läheskään kaikki. Eli toinen samanlainen kelpaisi. Pesuvati näkyy tässä kuvassa.

Olenkin sitten ensi viikon töissä. Totta kai oli tullut myös tekstiviesti pomolta juuri kun olin hammaslääkärissä.

Olen viime viikkoina ihmetellyt silmäluomen alla olevaa kovaa pientä pattia. Googlettamalla selvisi että se taitaa olla luomirakkula.

Katsottuani sarjan Jaettu maa kokonaan mietin mitä seuraavaksi. Muistin sitten että minulla oli Yön vampyyrit eli Dark shadows kesken. Lapsena pelkäsin erityisesti valkoista leijuvaa naista. No nyt on sekin sarja katsottu, siinä olikin vain yksi kausi ja 12 jaksoa. Mutta mitäs nyt? Ehkäpä saman ajan toinen kauhusarja Naarassusi eli She-Wolf of London.

Kahta sarjaa jotka haluaisin katsoa en ole löytänyt mistään: The Cape eli Taivaan vallat ja Kalliovuorten kingit eli High Mountain Rangers.

Ei kommentteja: