29. toukokuuta 2012

Tequila-kissa tanssii taas?

Perjantaiaamuna naapuri alkoi porata kymmenen jälkeen, sen jälkeen uni oli aika katkonaista. Aloitin yksin vietetyn viikonlopun tekemällä karppi-pannukakun. Myöhemmin juuri kun olin laittanut porkkanat kiehumaan huomasin sattumalta ampiaisen parvekkeella, kissojen ympäröimänä. Paniikissa yritin hätistää kissat pois parvekkeelta. Avasin lasituksen ja ampiainen löysi onneksi heti tien ulos.



Lauantaina Gloriassa... Löin itseäni päähän vessan ovella, lahjakasta. Erityisen kivaa oli että tapahtumalla oli myös todistajia (luullakseni vieläpä paikan työntekijöitä) ja kuului huuto "auts". Yleensä sattuu tosiaan eniten ylpeyteen..

Lauloin karaokea toisen kerran elämässäni. Enkä tietenkään yksin. Tällä kertaa biisinä oli Britney Spearsin Baby one more time. Meillähän on kunnianhimoisena tavoitteena laulaa duettona Shania Twainin From this moment on. Sitä vaan pitäisi vähän harjoitella etukäteen että menisi lauluosuudet oikein. Sillä ei kai karaoke-duetoissa ole erikseen merkitty naisen ja miehen osuuksia?

Olin kotona noin puoli kolmen aikaan. Krapulaa ei ollut ollenkaan, vaikka join ihan tarpeeksi. Johtunee siitä että söin illan päätteksi ensimmäistä kertaa noin 15 vuoteen kebabia (salaatilla). Annoksen syömisessä kesti puoli tuntia. Hyvää oli ja mausteista. Suu tuntui yhdessä vaiheessa palavan ja niinpä olikin posken limakalvo puhjennut yhdestä kohtaa.

Katsoin viikonlopun aikana NKOTBSB:n Lontoon konsertin kolme kertaa, yhden kerran jokaisena päivänä ja lauantaina vielä pitkälle toistakin. Konsertinhan latasin koneelleni täältä. Kauan meni, mutta kyllä kannatti vaikkei laatu olekaan paras mahdollinen. Ja en edes tykkää tuon konsan ohjauksesta. Monista fanien kuvaamista videoista saa paremman käsityksen tapahtumista.



Nykyinen suosikkibiisini:

Ei kommentteja: